07.5
19:12

Ανατροπή: Προς το Κλειστό του ΟΑΚΑ ο ευρωπαϊκός τελικός της ΑΕΚ με απόφαση Αυγενάκη

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού φαίνεται πως θα πάρει πάνω του την απόφαση για να διεξαχθεί κανονικά στο Κλειστό του ΟΑΚΑ “Νίκος Γκάλης” ο τελικός με την Ίσταντς.

Όλα δείχνουν ανατροπή για την έδρα που θα διεξαχθεί ο πρώτος ευρωπαϊκός τελικός της ΑΕΚ με την Ίσταντς στις 15 Μαΐου, καθώς την υπόθεση φαίνεται πως ανέλαβε προσωπικά ο Λευτέρης Αυγενάκης, για να διεξαχθεί στην κεντρική σάλα του Κλειστού του ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, ο Υφυπουργός Αθλητισμού ενημερώθηκε για την άρνηση του ΕΣΑΚΕ, για να δώσει το “οκ” στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ, ώστε να μετατρέψει το Κλειστό του ΟΑΚΑ σε γήπεδο χάντμπολ για τον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό με την Ίσταντς.

Η συγκεκριμένη κίνηση φαίνεται πως δεν του άρεσε και αποφάσισε να προχωρήσει σε κίνηση να έρθει σε επαφή με όλους τους αρμόδιους παράγοντες και να συζητήσει μαζί τους.

Έτσι λοιπόν και σύμφωνα με πληροφορίες του Sports3.gr, ο Αυγενάκης θα έχει σε λίγη ώρα μέσω τηλεδιάσκεψης συνάντηση με παράγοντες του ΕΣΑΚΕ, της ΚΑΕ ΑΕΚ και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ώστε να συζητήσουν για την παραχώρηση της κεντρικής σάλας του “Νίκος Γκάλης” στο τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ για τις συγκεκριμένες ημέρες.

Κάτι τέτοιο αν συμβεί, θα μιλάμε για μια μεγάλη ανατροπή μετά την χθεσινή άρνηση του ΕΣΑΚΕ, ο οποίος νωρίτερα φαίνεται πως έριξε τους τόνους και μέσω ανακοίνωσης του, γνωστοποίησε ότι δεν είχε ενημερωθεί επίσημα απ’ την Ερασιτεχνική ΑΕΚ για την παραχώρηση του Κλειστού.

Επί της ουσίας, ο Λευτέρης Αυγενάκης είναι αποφασισμένος να συζητήσει με τους αρμόδιους, ώστε να παραχωρηθεί το Κλειστό του ΟΑΚΑ, στην ΑΕΚ που στις 15 Μαΐου θα ριχτεί στη μάχη για να κάνει το πρώτο βήμα και να φέρει μια μεγάλη ευρωπαϊκή επιτυχία στο ελληνικό χάντμπολ και στον ελληνικό αθλητισμό.

Αξίζει να σημειωθεί, παρότι οι πιθανότητες πλέον είναι υπέρ της ΑΕΚ, αν τελικά δεν βρεθεί “χρυσή τομή” ανάμεσα στους αρμόδιους, τότε η Ερασιτεχνική ΑΕΚ αναγκαστικά θα προβεί σε όλες τις εργασίες που απαιτούνται, ώστε ο αγώνας να διεξαχθεί στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης».

Advertisement