29.4
10:04

Καμία προθεσμία από την FIBA στην Βασίλισσα

Πένυ Μακρή
Advertisement

Τα ρεπορτάζ που είδαν το φως της δημοσιότητας περί 48ωρου «τελεσίδικου» δεν έχουν καμία βάση σύμφωνα με την ΑΕΚ.

Άγχος και αγωνία προκάλεσαν συγκεκριμένα δημοσιεύματα που ήθελαν την FIBA να βάζει το μαχαίρι στο λαιμό της Βασίλισσας για τα ban που έχουν προκύψει, εξαιτίας των οφειλών της σε πρώην παίκτες και προπονητή της.

Σύμφωνα με αυτά, η ΑΕΚ εμφανίζεται ότι «έχει λάβει έγγραφο τελικής προειδοποίησης από τη FIBA, με το οποίο αναφέρει ρητά ότι θα πρέπει μέσα στο επόμενο 48ωρο να προχωρήσει άμεσα στην τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων της, που έχει μέχρι την 30η Απριλίου, γιατί διαφορετικά θα πρέπει να πληρώσει -εκτός των οφειλών- και το συνολικό πρόστιμο 117 χιλ. ευρώ (130.000ελβετικών φράγκων), ως πρόστιμο».

Παράλληλα, η Ένωση εμφανίζεται να έχει πρόβλημα και με τον Σαντ Ρος, ωστόσο όπως αναφέρουν από την κιτρινόμαυρη ΚΑΕ, ουδέποτε έχει σταλεί έγγραφο με προθεσμία από τη FIBA, αλλά και το ότι το χρέος προς τον Σαντ Ρος είναι διακανονισμένο και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Μάλιστα, οι άνθρωποι της ΑΕΚ παρατηρούν τα «παραφουσκωμένα» ρεπορτάζ που κυκλοφορούν και ενδεχομένως έχουν στόχο να πλήξουν την ομάδα και δεν αποκλείεται να κινηθούν νομικά προς κάθε κατεύθυνση.

Advertisement