17.4
13:41

«Ο Δουβίκας έχει συνδεθεί με την ΑΕΚ, ενδιαφέρεται και η Άντερλεχτ»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ένα βέλγικο δημοσίευμα αναφέρει ότι στο στόχαστρο της Άντερλεχτ έχει μπει ο Τάσος Δουβίκας, ο οποίος όπως γράφουν χαρακτηριστικά συνδέεται με την ΑΕΚ.

Πρώτη είχατε διαβάσει στο AEK1924.gr, ο Τάσος Δουβίκας αρέσει πολύ στους ανθρώπους της ΑΕΚ, οι οποίοι και τον έχουν βάλει στη λίστα τους για να παρακολουθήσουν τα δεδομένα και σε περίπτωση που βρεθεί πρόσφορο έδαφος να προχωρήσουν σε επίσημη πρόταση για την αγορά του.

Το τελευταίο διάστημα, ξανά αναφέρεται στα ΜΜΕ ότι η Ένωση τσεκάρει τον Έλληνα επιθετικό, με τελευταίο δημοσίευμα να είναι της βέλγικης ιστοσελίδας «voetbalnieuws.be», που υποστηρίζει πως ο Τάσος Δουβίκας, έχει μπει στο στόχαστρο και ενδιαφέρει την Άντερλεχτ, τονίζοντας παράλληλα ότι έχει συνδεθεί και με την ΑΕΚ, γι’ αυτό και δεν θα πρέπει να καθυστερήσει αν θέλει να τον ντύσει στα “μωβ”.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Υπάρχει πολύ ταλέντο στην ελληνική Super League. Αυτή τη σεζόν ο Τάσος Δουβίκας, μαζί με τον Χρήστο Τζόλη του ΠΑΟΚ και τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο του Παναθηναϊκού θεωρούνται τα καλύτερα ταλέντα του ελληνικού πρωταθλήματος.

H Mπριζ έδειξε ενδιαφέρον για τον Χρήστο Τζόλη τον Ιανουάριο, ενώ η Αντερλεχτ συνδέεται με τον Τάσο Δουβίκα. Ο 21χρονος είναι ένας αποτελεσματικός επιθετικός, αλλά ο Δουβίκας ξεχωρίζει επίσης ξεχωρίζει για την χρήση του σώματος του και την ταχύτητα του. Εν ολίγοις είναι ίσως ένας ενδιαφέρον στόχος για την Αντερλεχτ, ιδιαιτέρως εάν αποχωρήσει ο Λούκας Νμέτσα.

Επιπλέον η αξία του Δουβίκα είναι μόλις 800.000 ευρώ, πράγμα που σημαίνει πως η Αντερλεχτ δεν θα χρειαστεί να ξοδευτεί πολύ. Αλλά σύμφωνα με τα ελληνικά ΜΜΕ η Αντερλεχτ δεν θα πρέπει να καθυστερήσει για να κάνει κίνηση για τον Ελληνα, των δέκα γκολ στο πρωτάθλημα. Ο Δουβίκας συνδέεται με την ΑΕΚ και τα ελληνικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως η κορυφαία ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος έχει γοητευτεί από τον ταλαντούχο παίκτη».

Advertisement