17.2
09:40

Αρέσει ο Δουβίκας στην ΑΕΚ

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Ο 21χρονος επιθετικός του Βόλου παρακολουθείτε από το επιτελείο της Ένωσης, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΕΚ1924, και βρίσκεται στην λίστα του Κονέ με του Έλληνες που… αρέσουν.

Εντυπωσιακή πορεία διαγράφει ο Τάσος Δουβίκας με την φανέλα του Βόλου, έχοντας τραβήξει τα βλέμματα των μεγάλων της Super League και όχι μόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΕΚ1924, ο Παναγιώτης Κονέ έχει τσεκάρει τον 21χρονο σέντερ-φορ και βρίσκεται στην σχετική λίστα με τους Έλληνες που αρέσουν.

Είναι γνωστή άλλωστε η επιθυμία της Ένωσης να τονώσει το γαλανόλευκο στοιχείο στο ρόστερ και ο Δουβίκας φαίνεται να αρέσει στους ανθρώπους της ομάδας στο πλαίσιο… ελληνοποίησης.

Ο επιθετικός έχει μετρήσει 25 εμφανίσεις σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, πανηγυρίζοντας 10 τέρματα και μοιράζοντας 3 ασίστ. Η εντυπωσιακή πορεία του, σε συνδυασμό με το νεαρό της ηλικίας δημιουργεί ένα προφίλ που δύσκολα περνά απαρατήρητο.

Φυσικά δεν παύει να πρόκειται για δύσκολη περίπτωση, με την ΑΕΚ να μην είναι η μόνη ομάδα της Super League που παρακολουθεί τον 21χρονο, έχοντας προσελκύσει ενδιαφέρον (και) από ευρωπαϊκά κλαμπ.

Αποτελεί προϊόν του Αστέρα Τρίπολης, ξεκινώντας από την Κ19 και συνεχίζοντας στην πρώτη ομάδα μέχρι και πέρυσι. Πλέον ανήκει στον Βόλο και το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με την ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023.

Η ΑΕΚ παρακολουθεί τον Δουβίκα, γνωρίζοντας τις δυσκολίες της υπόθεσης ωστόσο δεν παύει να αποτελεί μία πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση.

Advertisement