31.3
10:54

«Η ΑΕΚ είναι σε θέση να αποκτήσει τον Ντα Σίλβα»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ένα γαλλικό δημοσίευμα παρουσιάζει την ΑΕΚ έτοιμη να προχωρήσει στην απόκτηση του Νταμιάν Ντα Σίλβα, περιμένοντας στη γωνία τις εξελίξεις με την Ρεν.

Από χθες έχετε διαβάσει στο AEK1924.gr, ότι ο Ντα Σίλβα βρίσκεται ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ, για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής, με ένα γαλλικό δημοσίευμα να έρχεται και να επιβεβαιώνει τα εν’ λόγω σενάρια.

Μάλιστα, οι Γάλλοι αναφέρουν ότι η ΑΕΚ είναι έτοιμη να προχωρήσει σε κατάθεση πρότασης για να αποκτήσει τον συμπατριώτη τους και περιμένει στη… γωνία για τις εξελίξεις που θα γίνουν ανάμεσα στον παίκτη και την Ρεν.

Αναλυτικά γράφει σε δημοσίευμα της, η γαλλική ιστοσελίδα foot-sur7.fr:

«Οι συζητήσεις ήταν σε εξέλιξη με τους υπεύθυνους της Ρεν», δήλωσε ο Ντα Σίλβα στις αρχές του έτους. «Μετά από αυτό, δεν ξέρω τι θα είναι μπροστά μου, δεν ξέρω αν θα είχα μια επιλογή να φύγω ή όχι.», είπε. Αυτή η επιλογή θα είχε συμβεί, γιατί σύμφωνα με το Ouest-France, ο ελληνικός σύλλογος ΑΕΚ Αθηνών είναι σε θέση να τον αποκτήσει. Επομένως, μια απόφαση θα πρέπει να ληφθεί γρήγορα από τον Ντα Σίλβα, αλλά και από την Ρεν».

Advertisement