30.3
18:16

Υψηλό κασέ, θα χρειαστεί υπέρβαση!

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Όλα τα δεδομένα που υπάρχουν για την περίπτωση του Νταμιάν Ντα Σίλβα, όπως το υψηλό κασέ του και η… υπέρβαση που θα χρειαστεί απ’ την ΑΕΚ για να τον κάνει δικό της.

Απ’ το πρωί έχετε διαβάσει στο AEK1924.gr, ότι η ΑΕΚ έχει ψηλά στην λίστα της, τον Νταμιάν Ντα Σίλβα για να αποτελέσει “κολώνα” της, στην αμυντική λειτουργία της ομάδας την επόμενη σεζόν.

Τα αγωνιστικά και ηγετικά χαρακτηριστικά του Γάλλου αμυντικού, κέρδισαν τους ανθρώπους της ΑΕΚ, που αναζητούν έναν στόπερ-ηγέτη για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας το καλοκαίρι και βλέπουν ότι ο ίδιος είναι αυτό που ψάχνουν.

Ο 33χρονος στόπερ και αρχηγός της Ρεν, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι απ’ την γαλλική ομάδα, χωρίς ωστόσο να έχει δεχτεί την πρόταση τους για ανανέωση της συνεργασίας τους, αφήνοντας όλα τα “παράθυρα” ανοιχτά για το μελλον του.

Κάπου εκεί μπαίνει στο κόλπο και η ΑΕΚ, που έχει ήδη επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της, προς την πλευρά του παίκτη και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες να καταθέσει και επίσημη πρόταση για να αποσπάσει την θετική του απάντηση.

Προφανώς, τα δεδομένα δεν θα είναι εύκολα για τους Κιτρινόμαυρους, καθώς ο παίκτης προέρχεται από ακόμα μια γεμάτη και αξιόλογη σεζόν με την Ρεν, η οποία και θέλει να τον κρατήσει στο δυναμικό της, ενώ και οι άλλοι μνηστήρες είναι πιθανόν να βγουν στο προσκήνιο, όσο πλησιάζουμε στο τέλος της σεζόν και του συμβολαίου του.

Απ’ εκεί και έπειτα, μεγάλο ρόλο θα παίξει και το πρότζεκτ που θα του παρουσιάσει η κάθε ομάδα, αλλά και ποια οικονομική πρόταση θα του καταθέσει.

Το ποσό που λαμβάνει στην Ρεν και η… υπέρβαση της ΑΕΚ

Ο ίδιος στο τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, λαμβάνει κοντά στα 1,2 εκατ. ευρώ, που επί της ουσίας τα καθαρά χρήματα είναι στα 850-900 χιλ ευρώ, ποσό που όσο να ‘ναι είναι αρκετά υψηλό για ελληνική ομάδα και ειδικότερα να το δαπανήσει για κεντρικό αμυντικό.

Όμως, η ΑΕΚ λόγω της περίπτωσης του και πιστεύοντας ότι είναι αυτό που λείπει απ’ την κιτρινόμαυρη άμυνα, είναι αποφασισμένη να κάνει την δική της υπέρβαση και να καταθέσει μια πρόταση που να αγγίζει τα 800 χιλ. ευρώ, για να ντύσει στα κιτρινόμαυρα τον ποδοσφαιριστή, βάζοντας παράλληλα και κάποια μπόνους επίτευξης στόχων σε τριετούς διάρκειας συμβόλαιο.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ, δουλεύουν έντονα το τελευταίο διάστημα την περίπτωση του Ντα Σίλβα και δεν θέλουν να χάσουν πολύτιμο χρόνο, που μπορεί έπειτα να τους στοιχίσει και γι’ αυτό δεν αποκλείεται στο αμέσως επόμενο διάστημα να υπάρξουν εξελίξεις, είτε θετικές, είτε αρνητικές για τον Γάλλο αμυντικό.

Advertisement