
Η ΑΕΚ συνεχίζει να «τρέχει» παράλληλα τα βασικά μεταγραφικά της μέτωπα, με την υπόθεση του Φίλιπ Κόστιτς να παραμένει σε πρώτο πλάνο, αλλά και την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή να βρίσκεται πλέον ένα βήμα πριν από την ολοκλήρωσή της.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι επαφές για τον χαφ που αποτελεί κοινή επιλογή των Χαβιέ Ριμπάλτα και Μάρκο Νίκολιτς εξελίσσονται θετικά και, εφόσον δεν υπάρξει κάποια απρόοπτη εξέλιξη, η συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί έως την Τρίτη, ώστε ο ποδοσφαιριστής να ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας.
Ο Νίκολιτς είχε ζητήσει έναν μέσο με ένταση, δυναμισμό, ικανότητα στις ανακτήσεις της μπάλας και κάλυψη μεγάλων χώρων, αλλά και ποιοτική πρώτη πάσα στην ανάπτυξη. Πρόκειται για ένα διαφορετικό αγωνιστικό προφίλ, που θα πλαισιώσει τους Μάγερ, Κάιρινεν, Μάριν και Μάνταλο, προσθέτοντας ισορροπία και ενέργεια στον άξονα, χωρίς απαραίτητα να προορίζεται για βασικός από την πρώτη ημέρα.
Την ίδια στιγμή, από την ΑΕΚ δεν προκύπτει κάποια ουσιαστική εξέλιξη στις περιπτώσεις του Ακράμ Μπουράς της Λέφσκι Σόφιας και του Βραζιλιάνου Μπάρος, παρά τα σχετικά δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες.
Παράλληλα με τις μεταγραφικές εξελίξεις, οι «κιτρινόμαυροι» στρέφουν πλέον το βλέμμα τους και στην Ευρώπη, καθώς τη Δευτέρα 3 Αυγούστου θα μάθουν τον αντίπαλό τους στα playoffs του Champions League, στο τελευταίο βήμα πριν από τη League Phase.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE