27.3
09:52

Στην αγορά για επιθετικό η ΑΕΚ

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Εκτός από την ξεκάθαρη ανάγκη ενίσχυσης στην αμυντική γραμμή, η Ένωση βρίσκεται σε διαδικασία εύρεσης στόχων για την επίθεση. Σημαντικό ρόλο η κατάληξη στις συζητήσεις με τον Ολιβέιρα.

Οδεύοντας προς το φινάλε μίας δύσκολης – από κάθε άποψη – σεζόν, η ΑΕΚ έχει «ανοίξει» τις μηχανές σχεδιασμού της επόμενης.

Σε πρώτο πλάνο η αναζήτηση παικτών για την άμυνα, εκεί που όλες οι θέσεις δείχνουν πως έχουν ανάγκη ποιοτικής ενίσχυσης ενόψει καλοκαιριού.

Παράλληλα όμως, ο Παναγιώτης Κονέ με τους συνεργάτες του, δουλεύουν την λίστα με τους επιθετικούς. Σε περίπτωση που η Ένωση δεν έρθει σε συμφωνία με τον Νέλσον Ολιβέιρα, δημιουργείται σημαντικό κενό.

Είναι αυτονόητο πως μόνο ο Καρίμ Ανσαριφάρντ δεν μπορεί να «σηκώσει» το βάρος της γραμμής κρούσης της ΑΕΚ, έχοντας από πίσω τους νεαρούς Χρίστοπουλο και Κοσίδη. Έτσι, αναζητούνται επιθετικοί… πρώτης γραμμής.

Η διαδικασία αυτή έχει ξεκινήσει ανεξάρτητα από την τελική κατάληξη των συζητήσεων μεταξύ ΑΕΚ και Ολιβέιρα. Συμφωνία δεν έχει επιτευχθεί και έτσι το μέλλον του στην ομάδα παραμένει μετέωρο.

Ο Τάσος Δουβίκας – περίπτωση που αποκάλυψε πρώτο το ΑΕΚ1924 – θα ήταν ο ιδανικός παρτενέρ του Ιρανού για την επίθεση. Ωστόσο, ο 21χρονος του Βόλου έχει… ταχθεί στον ΠΑΟΚ και δύσκολα θα τον δούμε στα κιτρινόμαυρα.

Έτσι, τα βλέμματα στρέφονται στο εξωτερικό και από εκεί ο Κονέ αναζητεί τον επιθετικό που θα κληθεί να πλαισιώσει τον Ανσαριφάρντ, έχοντας ενεργό ρόλο στις επιλογές.

Από την άλλη όμως, όλα μπορούν να ανατραπούν εάν τελικώς ο Ολιβέιρα υπογράψει το συμβόλαιο που του προσφέρει η ΑΕΚ και παραμείνει στην ομάδα.

Advertisement