Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να έχει στη διάθεση του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ τους Σεμέδο, Χασάν και Βαλμπουενά.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Φυσικά, μόλις ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους θα ενσωματωθούν και οι διεθνείς.
Στα καλά νέα για τον Μαρτίνς είναι η βελτίωση της κατάστασης των τριών τραυματιών, οι οποίοι όπως όλα δείχνουν θα είναι έτοιμοι για το ματς με την ΑΕΚ.
Αρχικά, ο Ρούμπεν Σεμέδο πάει από το καλό στο καλύτερο ενώ το πρήξιμο στο γόνατο έχει υποχωρήσει. Ο σέντερ μπακ του Ολυμπιακού θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι, με την προϋπόθεση ότι θα μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.
Από την άλλη Χασάν και Βαλμπουενά έχουν ξεπεράσει τους μυϊκούς τραυματισμούς τους και από τη στιγμή που θα μπουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων από Δευτέρα θα είναι έτοιμοι για την ΑΕΚ.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement