
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, με τον Παρασκευαΐδη να χάνει μια πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 6’, όταν βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε δύσκολα. Το πρώτο τέρμα ήρθε στο 10’ με συνδυασμό Λιάκου, Παρασκευαΐδη και Κορμανού για το 1-0. Η ΑΕΚ συνέχισε να κυριαρχεί και διπλασίασε τα τέρματά της στο 38’, με φάουλ του Δημητρούλα και κεφαλιά του Κατσαρού. Ο Ατρόμητος μείωσε άμεσα με πέναλτι του Λαζαρίδη.
Στην επανάληψη, η ΑΕΚ συνέχισε να δημιουργεί φάσεις, με τον Λιάκο να αστοχεί στο 51’ και τον Κορμανό να χτυπάει το δοκάρι στο 57’. Ο τερματοφύλακας Ιορδανόπουλος κράτησε δύο φορές το προβάδισμα, αποκρούοντας προσπάθειες των Φάσκουν (64’) και Λαζαρίδη (73’).
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Το τελικό 2-1 δεν άλλαξε, παρά την αποβολή του Κατσαρού στο 78’, με την ΑΕΚ να ολοκληρώνει το παιχνίδι με δέκα παίκτες.
ΑΕΚ (Μιχάλης Παυλής): Iορδανόπουλος, Κανιός (78’ Ανδρικόπουλος), Νίκου, Γιάτσας, Μυλωνάς, Παρασκευαϊδης, Κατσαρός, Αντωνίου (68’ Παμφίλης), Λιάκος, Δημητρούλας (78’ Κωνσταντινίδης), Κορμανός.