
Ο ιδιοκτήτης της Νάπολι επιθυμεί να δει στον πάγκο της ομάδας τον Σιμόνε Ιντζάγκι από τη νέα σεζόν και του προσφέρει 3ετές συμβόλαιο, σύμφωνα με ιταλικά μέσα.
Η φετινή σεζόν της Νάπολι δεν έχει στεφθεί από επιτυχία, αφού οι «παρτενοπέι» βρίσκονται στην 5η θέση της Serie A, ενώ στο Europa League αποκλείστηκαν στη φάση των «32». Έτσι, ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις επιθυμεί να αλλάξει ο τεχνικός της ομάδας, με τον εκλεκτό του να είναι ο προπονητής της Λάτσιο, Σιμόνε Ιντσάγκι.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σύμφωνα με το ιταλικό «tuttomercatoweb», ο Ντε Λαουρέντις προσφέρει τριετές συμβόλαιο στον Ιντσάγκι, το συμβόλαιο του οποίου με τους Ρωμαίους λήγει το προσεχές καλοκαίρι, με ετήσιες απολαβές τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ.
Ο Ιντζάγκι σε δηλώσεις του έχει δηλώσει ότι προτεραιότητά του αποτελεί η Λάτσιο, ωστόσο ο Κλαούντιο Λοτίτο του προσφέρει δυόμιση εκατομμύρια ευρώ για τρία χρόνια.
Μέχρι την λήξη της τρέχουσας σεζόν, αναμένεται στον πάγκο της Νάπολι να παραμείνει ο Τζενάρο Γκατούζο.