16.3
14:45

Τέλος ο προπονητής του Γιακουμάκη στη Φένλο, πλήρωσε τα άσχημα αποτελέσματα

AEK1924.gr team
Τέλος ο προπονητής του Γιακουμάκη στη Φένλο, πλήρωσε τα άσχημα αποτελέσματα

Η Φένλο του Γιώργου Γιακουμάκη και των αδελφών Δώνη ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Χανς ντε Κόνινγκ, ο οποίος αποχωρεί έπειτα από περίπου 15 μήνες στον πάγκο.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης “πυροβολεί κατά ριπάς”, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η Φένλο παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει, με αποτέλεσμα να βρίσκεται χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Έτσι, λοιπόν, αποφασίστηκε το τέλος της συνεργασίας με τον Χανς ντε Κόνινγκ, ο οποίος έπειτα από περίπου 15 μήνες αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία και στόχος είναι η αφύπνιση για να σωθεί η μάχη της παραμονής.

Η ομάδα του Γιακουμάκη και των αδελφών Δώνη αναζητά τον διάδοχο του 61χρονου προπονητή. Σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή της Φένλο, Σταν Βαλκς, ο νέος προπονητής θα επιλεγεί άμεσα και θα καθίσει στον πάγκο στο ματς της Κυριακής (21/3) με την Τσβόλε.

Πηγή: sport24.gr

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Advertisement