22.2
15:29

Κεδέρης: «Είμαστε σε πολύ κάλο φεγγάρι για να κατακτήσουμε έναν ευρωπαϊκό τίτλο»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Χρήτος Κεδέρης μιλώντας σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό, τόνισε μεταξύ άλλων ότι η ΑΕΚ βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι για να κατακτήσουν έναν ευρωπαϊκό τίτλο, ενώ αποθέωσε τον Μπάουερ με την χθεσινή του εμφάνιση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Κεδέρης στον Over Fm:

Για την εικόνα της ΑΕΚ στη δεύτερη αναμέτρηση με την CSM Βουκουρεστίου:

“Ήταν μια ομάδα που είχε αγώνες, είχε ρυθμό και αυτό φάνηκε ειδικά στον πρώτο αγώνα. Εμείς στο χθεσινό παιχνίδι ήμασταν πολύ νευριασμένοι με τους εαυτούς μας. Είχαμε έναν εκνευρισμό άλλα καταφέραμε να τον αποβάλουμε και αυτό φάνηκε. Πετύχαμε κάποια γκολ πολύ σημαντικά για την ψυχολογία μας. Σε αυτά τα ματς δεν μπορείς να βάλεις στόχο το πόσα γκολ θα δεχτείς. Όπως είδατε δεν αναφέρθηκα στην αγωνιστική απραξία, όλοι τα ξέρουμε. Κλειδί για μένα ήταν ο Μπάουερ, ο τερματοφύλακας μας που έκανε τρομερό παιχνίδι. Επίσης είχαμε πολλά τρεξίματα”.

Για το πόσο σημαντική είναι μια ευρωπαϊκή διάκριση:

“Είμαστε σε πάρα πολύ κάλο φεγγάρι για να κατακτήσουμε έναν ευρωπαϊκό τίτλο. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι λίγο αποδυναμωμένο και δε νομίζω πως πρέπει να μιλάμε μόνο για εγχώριες επιτυχίες. Πρέπει να κατακτήσουμε και έναν ευρωπαϊκό τίτλο”.

Για το αν μπορεί να βελτιωθεί το επίπεδο στο ελληνικό χάντμπολ:

“Νομίζω ότι το επίπεδο στην Ελλάδα δεν μπορεί να ανέβει περισσότερο. Για να ανέβει θα έπρεπε να παίζονται αγώνες. Αυτό ήταν ένα αγκάθι για μένα, ειδικά από τη στιγμή που δεν στηρίζεις την εθνική. Πρέπει να έρθει μια πρόκριση για την εθνική ομάδα. Για μένα επίσης καλό θα είναι να υπάρξει μια κλειστή λίγκα με τις ομάδες που θέλουν το κάλο του πρωταθλήματος”.

Advertisement