21.2
21:37

«Είμαι πολύ συγκινημένος και περήφανος για την προσπάθεια της ομάδας»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Ανδρεάς Παπασταμάτης, γιος του ισχυρού άντρα του χάντμπολ της ΑΕΚ και μέλος του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής μίλησε σε αθλητική ιστοσελίδα, τονίζοντας πως είναι πολύ συγκινημένος και περήφανος για την προσπάθεια της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε στο greekhandball.com ο γιος του Σταμάτη Παπασταμάτη, Ανδρέας και μέλος του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής:

«Ήταν μία πάρα πολύ μεγάλη πρόκριση. Η ομάδα έδειξε πραγματικά ότι έχει πολύ δυνατό χαρακτήρα και μπόρεσε να ανατρέψει μια πολύ μεγάλη διαφορά.

Η συνέχεια δεν θα είναι εύκολη, πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί, καθώς ο μεγάλος μας στόχος είναι ο τελικός και η κατάκτηση του τροπαίου. Όλες οι ομάδες, που μετέχουν στην διοργάνωση, είναι αξιόμαχες και θα πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια ένταση.

Είναι πολύ θετικό νέο πως αρχίζει ξανά το Πρωτάθλημα και θα μπορέσουμε να έχουμε παιχνίδια στα πόδια μας, γεγονός που θα μας δώσει ρυθμό και θα μας βοηθήσει και στα ευρωπαϊκά ματς.

Είμαι πολύ συγκινημένος και περήφανος για την προσπάθεια της ομάδας μου. Πιστεύω πάρα πολύ στις δυνατότητες του ρόστερ, του προπονητικού και του διοικητικού επιτελείου και ευελπιστώ ότι στο τέλος θα πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

Advertisement