13.2
09:35

Οριστικό: Στην Αλδοσίβι ο Ινσούα

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Παίκτης της Αλδοσίβι πρέπει να θεωρείται ο 29χρονος Αργεντινός, καθώς συμφώνησε σε όλα με την ομάδα και επιστρέφει στην πατρίδα του.

Από χθες (12/02) η Αλδοσίβι εμφανίστηκε ως η ομάδα με την οποία η ΑΕΚ έχει δώσει τα… χέρια για την παραχώρηση του Εμαουέλ Ινσούα.

Απέμενε η συμφωνία του Αργεντινού με την νέα του ομάδα, κάτι που φαίνεται πως «έκλεισε» με τον 29χρονο να ετοιμάζεται για επαναπατρισμό.

Ο Ινσούα συμφώνησε σε όλα με την Αλδοσίβι και έτσι ενεργοποιείται το deal με την ΑΕΚ. Μία συμφωνία που περιλαμβάνει 6μηνο δανεισμό, με δυνατότητα αγοράς του από την ομάδα της Αργεντινής.

Παράλληλα, η Ένωση απαλλάσσεται από κάθε οικονομική υποχρέωση προς τον Ινσούα, με την Αλδοσίβι να αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου το συμβόλαιο του Αργεντινού.

Αξίζει να σημειωθεί, πως σημαντικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις έπαιξε η παρουσία του αδερφού του Ινσούα, Φεδερίκο, στο προπονητικό τιμ της Αλδοσίβι, όπως και η μεταγραφή του 3ου αδερφού της οικογένειας, Εμιλιάνο, από τους Γκάλαξι για τον επόμενο χρόνο.

Επιβεβαίωση από Αργεντινή

Το οριστικό των εξελίξεων επιβεβαιώνεται και από… Αργεντινή πλευρά και συγκεκριμένα δια στόματος Αντριάνο Σαβάλι.

Ο Αργεντινός δημοσιογράφος αναφέρεται στην συμφωνία της ΑΕΚ με την Αλδοσίβι αλλά και στην παρουσία των τριών αδερφών στην ίδια ομάδα, που αποτέλεσε το κλειδί για να επιστρέψει στην Λατινική Αμερική ο Ινσούα.

Τονίζεται παράλληλα, πως ο 29χρονος Αργεντινός βλέπει με… καλό μάτι την εξέλιξη αυτή, καθώς δεν επιθυμούσε να παραμείνει αγωνιστικά ανενεργός για ένα 6μηνο στην Ένωση, έως ότου βρεθεί λύση.

Advertisement