12.2
17:19

Συμφωνία με Αλδοσίβι για Ινσούα

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Αργεντινού αριστερού αμυντικού της ΑΕΚ ο οποίος αναμένεται να μετακομίσει στην Αλδοσίβι ως δανεικός, με οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σημερινά (12/02) δημοσιεύματα ήθελαν τον Εμάνουελ Ινσούα να επιστρέφει στην πατρίδα του για την Νιοέλς Ολντ Μπόις, ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν.

Ο Αργεντινός αμυντικός της ΑΕΚ βρίσκεται κοντά σε άλλη ομάδα της πατρίδας του και συγκεκριμένα στην Αλδοσίβι, ομάδα που προπονεί ο άλλοτε συμπαίκτης του, Γκάγκο.

Οι άνθρωποι της Ένωσης ήρθαν σε συμφωνία με την ομάδα της Λατινικής Αμερικής για δανεισμό του Ινσούα έως το καλοκαίρι και δυνατότητα αγοράς του. Ένα deal που φαντάζει… ιδανικό, από την στιγμή που η Αλδοσίβι θα καλύψει ολόκληρο το συμβόλαιο.

Η οριστική συμφωνία βρίσκεται ένα βήμα μακριά, καθώς απομένουν οι τελικές συζητήσεις του Ινσούα με την πλευρά της ομάδας. Κάτι που δεν φαίνεται να προκαλεί εμπόδια, καθώς διατηρεί άριστες σχέσεις με τον προπονητή της Αλδοσίβι.

Έτσι, το αργότερο μέχρι αύριο, αναμένεται να «κλείσει» ο Αργεντινός στη νέα του ομάδα και η ΑΕΚ να απαλλαγεί από έναν παίκτη που δεν υπολόγιζε.

Advertisement