12.2
16:14

Παπασταμάτης σε παίκτες: «Πάμε για την πρόκριση»

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Ο διοικητικός υπεύθυνος της ΑΕΚ βρέθηκε στην τελευταία προπόνηση της ομάδας και έστειλε το δικό του ηχηρό μήνυμα στους αθλητές, τονίζοντας τον στόχο της πρόκρισης.

Δυνατή ευρωπαϊκή αναμέτρηση έχει (14/02, 13:00) το πρόγραμμα για τους Μάγκες, καθώς αντιμετωπίζουν την CSM Βουκουρεστίου.

Η κιτρινόμαυρη αποστολή θα ταξιδέψει απόψε (19:00) για την πρωτεύουσα της Ρουμανίας, έχοντας μαζί της τον Κριστιάν Ουγάλδε και ως στόχο το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Σταμάτης Παπασταμάτης βρέθηκε στην τελευταία συγκέντρωση της ΑΕΚ και έδωσε έτσι το δικό του μήνυμα για την… βαρύτητα που φέρει η ερχόμενο ευρωπαϊκή αναμέτρηση.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Πιστεύω στις δυνατότητες σας και πιστεύω πως μπορούμε να προκριθούμε». Ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλό ταξίδι στην αποστολή της Ένωσης με την ελπίδα να επιστρέψει με τη νίκη στις αποσκευές της.

«Καθαρή» από κορωνοϊό η ΑΕΚ

Έτοιμη να ταξιδέψει στην Ρουμανία για την αναμέτρηση με την CSM Βουκουρεστίου είναι η ΑΕΚ, έχοντας βγει «καθαρή» από τα τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού.

Το πράσινο φως άναψε, με τα τεστ για το COVID-19 να είναι όλα αρνητικά και έτσι άπαντες στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο ετοιμάζονται για την ευρωπαϊκή «μάχη».

Advertisement