15.1
18:58

Παπαθεοδώρου: «Χρειάζεται ειδική διαχείριση»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Έλληνας τεχνικός της Βασίλισσας μιλά για την αυριανή (16/01, 17:00) αναμέτρηση με τον Προμηθέα, στην οποία η ομάδα κατεβαίνει με ηχηρές απουσίες.

Ούτε ένας, ούτε δυο αλλά… πέντε(!) παίκτες θα απουσιάζουν από την διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου αύριο κόντρα στον Προμηθέα.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού της Βασίλισσας ο αγώνα θέλει ειδική διαχείριση, καθώς ο αντίπαλος είναι πολύ ανεβασμένος και ενισχυμένος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παπαθεοδώρου:

«Δεν χωρά αμφιβολία, ότι η αναμέτρηση, εκ προοιμίου είναι πάρα πολύ δύσκολη. Ο αντίπαλός μας είναι μία ομάδα, που έχει αλλάξει σε πολύ μεγάλο βαθμό το ρόστερ. Έφερε καλούς και ποιοτικούς παίκτες.

Σε συνδυασμό, λοιπόν, με τις δικές μας απουσίες θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς για μας. Απαιτείται ειδική διαχείριση. Είμαστε προσηλωμένοι, ωστόσο, στο στόχο. Πρέπει να προσαρμοστούμε στις διαμορφωθείσες συνθήκες. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα»

Χωρίς πέντε(!) παίκτες η Βασίλισσας

Δίχως τέλος η ατυχία στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να μένει (σχεδόν) με την… μισή ομάδα.

Η αναμέτρηση με τον Προμηθέα για την Basket League θα βρει την ΑΕΚ δίχως τους ΡογκαβόπουλοΓιάνκοβιτςΣλότερΚατσίβελη και Ζήση.

Απουσίες ηχηρές, όχι μόνο σε αριθμητικό επίπεδο αλλά και σε ποιοτικό καθώς ο καθένας τους αποτελεί μία δυνατή επιλογή για τον Έλληνα τεχνικό της ομάδας που θα στερηθεί των υπηρεσιών τους.

Advertisement