05.1
22:55

Χάντμπολ: Έκλεισε Νούιτς η ΑΕΚ!

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Τον 32χρονο αριστερό εξτρέμ, Τόμισλαβ Νούιτς έκλεισε η ΑΕΚ ως αντι-Ουγκάλδε, για να την ενισχύσει στους στόχους της σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Τόμισλαβ Νούιτς βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στην Ελλάδα και σήμερα πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την φανέλα της ΑΕΚ.

Η Ένωση σε μια προσπάθεια να καλύψει το κενό του τραυματία Κρίστιαν Ουγκάλδε, αποφάσισε να κινηθεί για την απόκτηση του Βόσνιου με διπλή υπηκοότητα απ’ την Κροατία αριστερού εξτρέμ, ώστε να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας για τους στόχους της σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Νούιτς λοιπόν, είναι ο αντικαταστάτης του Ισπανού και σήμερα είχε την πρώτη του επαφή με τη νέα του ομάδα και με τον Δημήτρη Δημητρούλια.

Η μεταγραφή του δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, αλλά θα πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης της ΑΕΚ, καθώς απομένουν μόνο οι καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με την Ένωση, ώστε στη συνέχεια να ανακοινωθεί και επίσημα απ’ τον σύλλογο.

Ο 32χρονος αριστερός εξτρέμ έχει αρκετές παραστάσεις από δυνατά πρωταθλήματα και διοργανώσεις, ενώ έχει αγωνιστεί πολλές φορές και με την εθνική Βοσνίας.

Advertisement