27.12
16:28

Θέλει να «δέσει» την Πιρβ η ΑΕΚ

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Αβέβαιο το μέλλον της φετινής σεζόν, με τους ανθρώπους της Ένωσης να κάνουν ήδη σχέδια για την επόμενη. Μέσα σε αυτά φαίνεται πως βρίσκεται η 24χρονη Ρουμάνα.

Η κοινή Υπουργική απόφαση για επιστροφή στις προπονήσεις δεν σημαίνει πως θα συνεχιστεί το Πρωτάθλημα της Volley League, έχοντας προβλήματα να λύσει.

Όποια και αν είναι όμως η κατάληξη, στην ΑΕΚ δεν θέλουν να αφήσουν τίποτα στην τύχη του, η οποία θα βρει τον Κώστα Αρσενιάδη στον πάγκο της ομάδας ξανά.

Έχοντας δεδομένο τον Έλληνα τεχνικό, η ομάδα δεν αποκλείεται να κινηθεί για να ανανεώσει αθλήτριες και να τις κρατήσει στο δυναμικό της και την νέα αγωνιστική χρονιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΕΚ1924, η Αριάνα Πίρβ είναι μέσα σε αυτή την λίστα. Η 24χρονη ακραία έχει αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις στους ανθρώπους της ΑΕΚ και επιθυμία της ομάδας είναι η παραμονή της στα κιτρινόμαυρα.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να είναι και η μοναδική ξένη της φετινής σεζόν, που θα συνεχίσει να φορά και του χρόνου την φανέλα με τον δικέφαλο στο στήθος.

Μάλιστα, υπάρχουν ενδείξεις πως η διεθνής Ρουμάνα είναι θετική σε αυτή την προοπτική, έχοντας προσαρμοστεί στα ελληνικά και… κιτρινόμαυρα δεδομένα.

Advertisement