20.12
09:26

«Σφραγίζει» την πρόκριση η ΑΕΚ!

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Έτοιμη να φέρει εις πέρας απόψε (20/12, 19:00, ΑΕΚ1924, COSMOTEtv) την τυπική διαδικασία κόντρα της ρεβάνς κόντρα στην Πρίστινα, είναι η Ένωση και να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τους «16» του EHF European Cup.

Δίχως να πτοείται από την δίμηνη απουσία, η ΑΕΚ επικράτησε επιβλητικά επί της Πρίστινα κατά την χθεσινή αναμέτρηση των ομάδων στο «Γ. Κασσιμάτης».

Οι Μάγκες έδειξαν ανωτερότητα και αποφασισμένοι να… τελειώσουν από το πρώτο ματς, την υπόθεση πρόκρισης, καθώς έδειξαν την απόσταση που χωρίζει τις δυο ομάδες.

Απόψε, καλούνται να ολοκληρώσουν την αποστολή και να βρεθούν στους «16» της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, με άνεση και σοβαρότητα. Άλλωστε η ΑΕΚ φέτος μπορεί να «χτυπήσει» κάθε διοργάνωση που συμμετέχει.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τζηρα, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρώς και σήμερα θα προφυλαχθεί για παν ενδεχόμενο.

Η αποστολή της ΑΕΚ αναλυτικά: Bauer, Kosanovic, Παπαδιουνσίου, Τζηράς, Νικολαΐδης, Κεδέρης, Μυλωνάς, Καλόμοιρος, Florido, Jimenez, Δομπρής, Buneta, Reina, Αραμπατζής, Lemos, Αραπακόπουλος.

Advertisement