20.12
10:39

Καλόμοιρος στο ΑΕΚ1924: «Μας έλειψε η ένταση των αγώνων»

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Ο Έλληνας ίντερ της Ένωσης μίλησε αποκλειστικά στο ΑΕΚ1924 μετά την χθεσινή (19/12) επικράτηση επί της Πρίστινα, για την επιστροφή στην δράση αλλά και τον σημερινό δεύτερο αγώνα.

Η ΑΕΚ πήρε… αέρα πρόκρισης στους «16» του European Cup από την Πρίστινα, παρουσιάζοντας πολύ καλό πρόσωπο παρά την μεγάλη αγωνιστική αδράνεια.

Η επιστροφή στην δράση έφερε ενθουσιασμό στην ομάδα, αναφέρει ο Γιάννης Καλόμοιρος στο ΑΕΚ1924, τονίζοντας πως μπορεί οι προπονήσεις να γίνονται σε υψηλή ένταση, όμως δεν συγκρίνεται με εκείνη των επίσημων αγώνων.

Ο 22χρονος αριστερό ίντερ της Ένωσης, δεν περίμενε τόσο ευρεία νίκη ωστόσο είχαν εντοπίσει την αδυναμία της Πρίστινα στο αμυντικό transition και εκεί την… χτύπησα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καλόμοιρου στο ΑΕΚ1924:

Πως αισθάνεσαι με την επιστροφή στους αγώνες; Τι σας έλλειψε περισσότερο;

«Το παιχνίδι αυτό το περιμέναμε πως και πως. Μας έχουν λείψει πολύ τα επίσημα παιχνίδια και αυτό που αισθανόμασταν όλοι ήταν χαρά και ενθουσιασμός που παίζαμε ξανά μετά από τόσο καιρό. Αυτό που μου έλειψε περισσότερο είναι η “ένταση“ του επίσημου αγώνα, πόσο μάλλον ενός ευρωπαϊκού παιχνιδιού.

Και στις προπονήσεις δουλεύουμε σε υψηλές εντάσεις αλλά δεν συγκρίνονται με αυτές του παιχνιδιού! Επίσης είναι πάντα ωραίο και ενδιαφέρον να αντιμετωπίζεις παίχτες που δεν είσαι κάθε μέρα μαζί στο γήπεδο και στις προπονήσεις.»

Πως κύλησε ο αγώνας για την ΑΕΚ; Περίμενες τόσο ευρεία νίκη;

«Ο αγώνας κύλησε πολύ καλά. Θέλαμε να τρέξουμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό για να βρούμε ξανά τον ρυθμό που μας χαρακτηρίζει σαν ομάδα αλλά και να κουράσουμε τους αντιπάλους μας που είχαμε δει ότι έχουν προβλήματα στο αμυντικό transition. Όσο για την ευρεία νίκη δεν νομίζω ότι περίμενα μια τόσο μεγάλη διαφορά.

Είχαμε μια εικόνα που μας έδειχνε ότι έχουμε μεγαλύτερη ποιότητα από τον αντίπαλο μας ωστόσο εμείς μπήκαμε στο γήπεδο για να παλέψουμε και να δώσουμε το 100%. Νομίζω ότι αυτός είναι και ο λόγος που τελικά πήραμε την νίκη με αυτή την διαφορά.»

Υπάρχει κίνδυνος επανάπαυσης αύριο;

«Για το αυριανό παιχνίδι ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι ο ίδιος μας ο εαυτός. Πρέπει να παρουσιάσουμε ξανά το ίδιο πρόσωπο και με μια επαγγελματική εμφάνιση να τελειώσουμε την δύσκολη αυτή χρόνια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με την πρόκριση.»

*Συνέντευξη πραγματοποιήθηκε χθες (19/12), αμέσως μετά την λήξη του αγώνα ΑΕΚ - Πρίστινα
Advertisement