
Η μεγάλη επικράτηση της ΑΕΚ επί της Αράζ και η πρόκριση στην φάση των «32» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, έφερε την επιβράβευση των πρωταγωνιστών.
Γκελ σε ολόκληρη την Ευρώπη και τον κόσμο του ποδοσφαίρου σάλας έχει προκαλέσει η παλικαρίσια πρόκριση της ΑΕΚ επί της Αράζ.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Μία νίκη που ήρθε στην διαδικασία των πέναλτι, με τον Δημήτρη Θεοφίλου να εξελίσσεται στον μεγάλο πρωταγωνιστή του αγώνα.
Ο Έλληνας πορτιέρο της Πρωταθλήτριας Ελλάδας, αναδείχθηκε μέσα στην καλύτερη πεντάδα της προκριματικής φάσης του Champions League, ενώ από… κοντά ακολουθεί και ο Κωνσταντίνος Πάνου.
Σκορερ των δυο τερμάτων της ΑΕΚ (το 3ο πέτυχε ο Μάνος) άξιζε μία θέση στην καλύτερη ομάδα του γύρου και βρίσκεται στον… πάγκο των κορυφαίων.
Δείτε την ανάρτηση της ΑΕΚ: