28.11
13:34

Στην «Αγιά Σοφιά» ο Μελισσανίδης (VIDEO)

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Νέα επιθεώρηση από τον διοικητικό ηγέτης της ΑΕΚ στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας πραγματοποιήθηκε σήμερα (28/11) το πρωί.

Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του σχετικά με την πορεία και εξέλιξη των έργων στην «Αγιά Σοφιά», ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ θέλει να έχει την απόλυτη επίβλεψη και τον πρώτο λόγο για όσα συμβαίνουν στο όραμα που είχε και φέρει εις πέρας.

Σήμερα το πρωί, βρέθηκε εκ νέου στη Νέα Φιλαδέλφεια και στο «OPAP Arena», με στόχο να ενημερωθεί με την πορεία των έργων από τους ανθρώπους που «τρέχουν» τις εξελίξεις και επιβλέπουν τις εργασίες.

Έμεινε ικανοποιημένος από την πρόοδο του έργου, τόσο σχετικά με το εξωτερικό ντύσιμο και τις πολεμίστρες που τοποθετούνται, όσο και με τα περιμετρικά έργα της Υπογειοποίησης και του Μουσείου.

Ο Τίγρης δεν χάνει ευκαιρία και ανά τακτά χρονικά διαστήματα, δηλώνει «παρών» στο μαγικό εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας και κοντά στην «Αγιά Σοφιά».

Δείτε το βίντεο:

Στηρίζει Καρέρα, αλλά…

Δεν άνοιξε ποτέ θέμα Καρέρα στην ΑΕΚ, με την ομάδα να στηρίζει απόλυτα τον Ιταλό τεχνικό και για την συνέχεια, αλλά με την διαφορά ότι χτύπησε δυνατά ένα… καμπανάκι.

Μετά απ’ την ήττα με την Ζόρια, πολύς κόσμος ζήταγε την απομάκρυνση του Ιταλού τεχνικού απ’ τον πάγκο της ΑΕΚ, κυρίως στα social media αναφέροντας μεταξύ άλλων και διάφορους πιθανούς αντικαταστάτες του.

Σίγουρα, ο καθένας στο ίντερνετ μπορεί να γράφει και να λέει ότι θέλει, αλλά η πραγματικότητα είναι προφανώς και διαφορετική, γιατί ο κόσμος της Ένωσης ήθελε την απόλυση του Μάσιμο Καρέρα, αλλά η ίδια η ομάδα δεν αφουγκράζεται τέτοιες σκέψεις και συνεχίζει την στήριξη προς το πρόσωπο του.

Advertisement