28.11
09:52

Στηρίζει Καρέρα, αλλά…

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Δεν άνοιξε ποτέ θέμα Καρέρα στην ΑΕΚ, με την ομάδα να στηρίζει απόλυτα τον Ιταλό τεχνικό και για την συνέχεια, αλλά με την διαφορά ότι χτύπησε δυνατά ένα… καμπανάκι.

Μετά απ’ την ήττα με την Ζόρια, πολύς κόσμος ζήταγε την απομάκρυνση του Ιταλού τεχνικού απ’ τον πάγκο της ΑΕΚ, κυρίως στα social media αναφέροντας μεταξύ άλλων και διάφορους πιθανούς αντικαταστάτες του.

Σίγουρα, ο καθένας στο ίντερνετ μπορεί να γράφει και να λέει ότι θέλει, αλλά η πραγματικότητα είναι προφανώς και διαφορετική, γιατί ο κόσμος της Ένωσης ήθελε την απόλυση του Μάσιμο Καρέρα, αλλά η ίδια η ομάδα δεν αφουγκράζεται τέτοιες σκέψεις και συνεχίζει την στήριξη προς το πρόσωπο του.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ, απογοητεύτηκαν απ’ την ήττα και την εμφάνιση με την Ζόρια, αλλά απ’ την άλλη δεν μπορούν να παραβλέψουν την μέχρι τώρα πορεία του στον κιτρινόμαυρο πάγκο, γι’ αυτό και θέλουν να δώσουν χρόνο στον Ιταλό τεχνικό και να μην προχωρήσουν άμεσα στην απόλυση του και ειδικότερα σε αυτό το χρονικό σημείο.

Απ’ εκεί και έπειτα όμως, μεταφέρθηκε και στον ίδιο τον προπονητή απ’ τον Ίλια Ίβιτς, ότι δεν ήταν καθόλου μια απλή ήττα στο Europa League, αλλά πρόκειται για την μεγαλύτερη ήττα εντός έδρας σε ευρωπαϊκή διοργάνωση για την ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να έχει χτυπήσει δυνατά ένα καμπανάκι για τον Καρέρα, που έχασε πόντους απ’ την εμπιστοσύνη της ομάδας.

Όχι όμως, που θα τον φέρουν στο κατώφλι της πόρτας της εξόδου, ψάχνοντας τον αντικαταστάτη του, το οποίο σενάριο δεν φαίνεται για την ώρα υπαρκτό.

Σίγουρα, αρκετά κρίσιμο παιχνίδι είναι το αυριανό (29/11) εκτός έδρας με τον Αστέρα Τρίπολης, που η ΑΕΚ καλείται να δείξει ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο και προπάντων να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, επαναφέροντας ξανά την ηρεμία στο στρατόπεδο της, για την ακόμη πιο δύσκολη συνέχεια.

Advertisement