21.11
12:48

«Η Φενέρμπαχτσε πρόσφερε συμβόλαιο στον Λιβάγια»

AEK1924.gr team
Advertisement

Νέα δημοσιεύματα από Τουρκία μεριά, αναφέρουν τον Κροάτη επιθετικό της ΑΕΚ να έχει στα χέρια του πρόταση από την Φενέρμπαχτσε.

Συνεχίζεται ο χορός δημοσιευμάτων στην γειτονική χώρα που περιλαμβάνουν τον Μάρκο Λιβάγια και το ενδεχόμενο μετακίνησής του στην Τουρκία.

Αυτή την φορά η «Sporgundemi.net» αναφέρει πως η Φενέρμπαχτσε έχει ήδη καταθέσει πρόταση στον άσο της ΑΕΚ, ούσα έτοιμη να «χτυπήσει» την πόρτα της Ένωσης.

Με το συμβόλαιο του Λιβάγια να ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, η παραφιλολογία γύρω από το πρόσωπο του 27χρονου επιθετικού υφίσταται, ωστόσο η ΑΕΚ έχει τον πρώτο λόγο στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Η Φενέρμπαχτσε έστρεψε το ενδιαφέρον της για την χειμερινή περίοδο μεταγραφών στην Ελλάδα. Η Φενέρ θέλει να προσθέσει έναν ακόμη επιθετικό στην ομάδα και ο Μάρκο Λιβάγια βρίσκεται στη λίστα της.

Η τουρκική ομάδα θέλει να πάρει τον Λιβάγια στο τέλος της σεζόν και σύντομα θα έρθει σε επαφή με την ΑΕΚ.

Η Φενέρμπαχτσε που θέλει τον Κροάτη πρόσφερε στον παίκτη τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ δεν έχει πληρώσει χρήματα για την μεταγραφή του».

ΑΕΚ σε θέση ισχύος

Τα δυο πιο «βαριά» συμβόλαια της ΑΕΚ διαπραγματεύεται ο Ίλια Ίβιτς για να ανανεώσει, καθώς αυτή είναι η επιθυμία της ομάδας. Ο χρόνος ωστόσο κυλά, με τους Ολιβέιρα και Λιβάγια να μην έχουν συμφωνήσει ακόμα, με την ομάδα να διατηρεί το… πάνω χέρι.

Η δυσκολία που είχε να αντιμετωπίσει η Ένωση στις ανανεώσεις φέτος, ήταν γνωστή από την στιγμή που ξεκινούσε τις συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές.

Τα πράγματα δυσκόλεψαν όταν νέες συνθήκες εγκαταστάθηκαν στον αθλητισμό και τα οικονομικά μεγέθη έπρεπε να συρρικνωθούν, ελέω πανδημίας.

Οι συζητήσεις με τους Νέλσον Ολιβέιρα και Μάρκο Λιβάγια, θα μπορούσαν να έχουν… ναυαγήσει. Οι λεπτοί χειρισμοί ωστόσο του Ίλια Ίβιτς έχουν κρατήσει την ΑΕΚ σε θέση ισχύος στο διαπραγματευτικό τραπέζι.

Advertisement