10.11
21:30

Η ΑΕΚ ζητά επανέναρξη προπονήσεων από την Κυβέρνηση

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι της ΑΕΚ απευθύνθηκαν στα αρμόδια όργανα της Κυβέρνησης ώστε να ξεκινήσουν εκ νέου οι προπονήσεις της ομάδας ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων. Εν αναμονή των απαντήσεων.

Η ΑΕΚ απευθύνθηκε στους αρμόδιους της Πολιτείας, ώστε να ξεκινήσουν οι προπονήσεις του ανδρικού τμήματος χάντμπολ, ενόψει των επικείμενων ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων.

Το ζητούμενο για την Ένωση, είναι η ομάδα να μην βρεθεί την στον πρώτο της ευρωπαϊκό αγώνα τον Δεκέμβρη, χωρίς κάποια ομαδική προπόνηση στα πόδια της.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας, απέστειλαν επιστολή στους Υφυπουργούς Αθλητισμού και Πολιτικής Προστασίας κυρίους Αυγενάκη και Χαρδαλιά αντίστοιχα, στην οποία γίνεται αίτηση για επιστροφή στις προπονήσεις.

Μάλιστα, οι κιτρινόμαυροι ζητούν την επιστροφή τους στο γήπεδο, με το όποιο πρωτόκολλο τους υποδειχθεί από την Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ, αναλαμβάνοντας τα έξοδα που θα απαιτηθούν για την διεξαγωγή των προπονήσεων.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ δέχεται να καλύψει τις δαπάνες των τεστ για τον κορωνοϊό που θα πραγματοποιηθούν σε όλα τα μέλη του σωματείου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement