27.10
20:38

Θετικός στον κορωνοϊό ο Δομπρής

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο διεθνής αθλητής της Ένωσης διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό και τέθηκε σε περιορισμό, όπως και άλλοι κιτρινόμαυροι.

Οι παίκτες της εθνικής Ελλάδος χάντμπολ υποβλήθηκαν σε τεστ, με τον Μπάμπη Δομπρή να βγαίνει θετικός σε αυτό.

Ο παίκτης που είναι καλά στην υγεία του και ασυμπτωματικός τέθηκε σε 10ημερη καραντίνα όπως επίσης και οι υπόλοιποι διεθνείς της ΑΕΚ.

Μετά την εξέλιξη αυτή ακυρώθηκε τόσο το προγραμματισμένο για αύριο φιλικό με την ΑΕΚ αλλά και το ταξίδι της Εθνικής στην Αίγυπτο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΧΕ: «Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει ότι από τα μοριακά τεστ covid-19 στα οποία υποβλήθηκαν τα μέλη της Εθνικής Ανδρών, βρέθηκε θετικό το δείγμα του διεθνούς αθλητή Χαράλαμπου Δομπρή.

Ο 26χρονος περιφερειακός είναι ασυμπτωματικός, ωστόσο βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου τέθηκε σε 10ημερη καραντίνα και δεν θα μπορέσει να ακολουθήσει τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας.

Η Ομοσπονδία εύχεται περαστικά στον νεαρό αθλητή και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Επιπλέον σύμφωνα με τις επικαιροποιημένες οδηγίες ΓΓΑ- ΕΟΔΥ τίθενται σε περιορισμό και αποχή από τις προπονήσεις οι διεθνείς αθλητές Αραμπατζής, Αραπακόπουλος, Καλόμοιρος, Μυλωνάς, Νικολαΐδης, Παπαδιονυσίου και Τζηράς, που θεωρούνται επαφές, αφού πήραν μέρος στην προπόνηση της ΑΕΚ την Δευτέρα το απόγευμα.

Οι συγκεκριμένοι αθλητές θα υποβληθούν σε νέο τεστ μετά το πέρας 5 ημερών και εφόσον είναι αρνητικοί, θα μπορέσουν να ακολουθήσουν κανονικά το πρόγραμμα της Εθνικής.

Μετά την συγκεκριμένη εξέλιξη ματαιώνονται τόσο η προγραμματισμένη σημερινή προπόνηση (εξάλλου το γήπεδο στο ΟΑΚΑ είναι σε διαδικασία απολύμανσης), όσο και τα διεθνή φιλικά της Εθνικής Ανδρών στην Αίγυπτο.

Παράλληλα θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για το αν θα συνεχιστεί και υπό ποιες προϋποθέσεις το camp της Εθνικής Εφήβων στη Θεσσαλονίκη.

Advertisement