24.10
19:37

Παπαθεοδώρου: «Εκτός ρυθμού αλλά μετά βάλαμε… μυαλό»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ευχαριστημένος με τη νίκη της ΑΕΚ ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, υπολογίζοντας το διάστημα απραξίας αλλά και την έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού.

Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η Βασίλισσα κόντρα στον Ιωνικό, δίχως όμως να… εντυπωσιάζει.

Όπως αναφέρει ο Έλληνας τεχνικός, η ομάδα ήταν εμφανώς επηρεασμένη από την 20ημερη αποχή από την δράση και εκτός ρυθμού στην αρχή.

Στην συνέχεια ωστόσο, η εμπειρία μίλησε και η… αλλαγή στο τσιπ οδήγησε την ΑΕΚ σε ένα περισσότερο μυαλωμένο παιχνίδι. Έτσι, η νίκη ήρθε και ο Παπαθεοδώρου μόνο χαρούμενος μπορεί να είναι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πέρασαν είκοσι μέρες, πάντα είναι δύσκολο να παίξεις έτσι. Ήμασταν φανερά εκτός ρυθμού και κακοί στην άμυνα. Μετά παίξαμε λίγο πιο έξυπνα και τελικά κερδίσαμε μία έξυπνη ομάδα, που παίζει με ιδιαίτερο τρόπο και θα δυσκολέψει κάθε αντίπαλό της.

Στο ημίχρονο μιλήσαμε για την πραγματικότητα που θα αντιμετωπίσουμε. Έπρεπε να αλλάξουμε το τσιπάκι και να παίξουμε με μυαλό, τα καταφέραμε.
Προς το παρόν η ομάδα θα προχωρήσει έτσι, θέλουμε να δούμε πως θα πάμε έτσι. Έχουμε τα μάτια μας ανοικτά και θα βρούμε αν θα προκύψει κάτι, αλλά έχουμε ένα καλό ρόστερ και θα προχωρήσουμε.

Για το παιχνίδι κόντρα στην Τσμόκι Μινσκ: «Δύσκολο το ματς να γίνει Τετάρτη με Τσμόκι, περιμένουμε να δούμε»

 

Advertisement