19.10
14:10

Όλη η ΑΕΚ… Εθνική!

AEK1924.gr team
Advertisement

Στην Εθνική ομάδα χάντμπολ κλήθηκαν 8 αθλητές της ΑΕΚ, για το φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Ξυνή στο πλαίσιο της προετοιμασίας της «γαλανόλευκης» για τα προκριματικά του ΕURO 2022.

Η Εθνική ομάδα στο χάντμπολ βρίσκεται αυτή την περίοδο στην προετοιμασία της για τα προκριματικά του Euro 2022 και γι’ αυτό τον λόγω διοργανώνει φιλικά παιχνίδια με τις δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος Handball Premier.
Η αρχή έγινε με το φιλικό της περασμένης εβδομάδας με την ΑΕΚ, αλλά και αυτή την Τετάρτη (21/10) η Εθνική έχει προγραμματίσει φιλικό με τον Ολυμπιακό Ξυνή στο Ρέντη.
Με αφορμή το συγκεκριμένο φιλικό, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Αρβανίτης κάλεσε 18 αθλητές ανάμεσα τους και οκτώ παίκτες της ΑΕΚ.
Οι 18 αθλητές που κλήθηκαν στην Εθνική ομάδα είναι οι: Αραμπατζής, Αραπακόπουλος, Δομπρής, Καλόμοιρος, Μυλωνάς, Νικολαΐδης, Παπαδιονυσίου, Τζηράς (ΑΕΚ), Μπόσκος, Παπαντωνόπουλος (Διομήδης Άργους), Καρακεχαγιάς, Κολλύρης (ΑΣΕ Δούκα), Χουρσουντιάν, Βλάχος (Άρης Νίκαιας), Παπαβασίλης (ΠΑΟΚ), Κωστακίδης (Φίλιππος Βέροιας), Μισαηλίδης (Αερωπός), Παπάζογλου (Δράμα).
Advertisement