17.10
12:11

Για το 6 στα 6 στη Σαλαμίνα οι Μάγκες!

AEK1924.gr team
Advertisement

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Σαλαμίνα (18:30, AEK1924.gr) για την 6η αγωνιστική της Handball Premier και θέλει τη νίκη για να συνεχίσει το νικηφόρο της σερί.

Οι Μάγκες έχουν πετύχει ένα εκπληκτικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Handball Premier, έχοντας πετύχει πέντε νίκες στις πρώτες πέντε αγωνιστικές, θέλοντας να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο την πορεία της στο πρωτάθλημα.

Η Ένωση αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη νεοφώτιστη Σαλαμίνα και για πρώτη φορά θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον πρώην ηγέτη αυτής της ομάδας, Χριστόφορο Μπακαούκα, με μοναδικό στόχο τη νίκη για το 6 στα 6, ώστε να διατηρηθεί μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια έχει προετοιμαστεί κατάλληλα όλες αυτές τις μέρες για το συγκεκριμένο αγώνα, με τον Έλληνα τεχνικό να έχει αναλύσει τον τρόπο παιχνιδιού της αντιπάλου, τονίζοντας τα δυνατά και αδύνατα σημεία της.

Στα αγωνιστικά τώρα, ο τεχνικός της ΑΕΚ μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, καθώς δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, ενώ τους έχει ζητήσει να δείξουν συγκέντρωση και πειθαρχία στο πλάνο της ομάδας για να πάρουν τη νίκη.

Advertisement