Κανονικά το πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησε ο Σλοβένος στοπερ της ΑΕΚ, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε. Ανεβαίνει και ο Παουλίνιο.
Ευχάριστα τα νέα της σημερινής (12/10) προπόνησης, με τον Ζίγκα Λάτσι να ολοκληρώνει με επιτυχία το πρόγραμμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.
Έτσι, έδειξε πως έχει αφήσει πίσω τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα και τίθεται εκ νέου στην διάθεση του Μάσιμο Καρέρα.
Στον ίδιο δρόμο βρίσκεται ο Παουλίνιο, ο οποίο αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα και στις διαθέσιμες επιλογές ενόψει ΠΑΟΚ και Μπράγκα.
Μπακακης και Λόπες έχουν δουλειά, ο πρώτος ενοχλείται ακόμα από τη θλάση, ο δεύτερος το διάστρεμμα του από Ατρόμητο ήταν δευτέρου βαθμού, αρκετά βαρύ και ακόμα έχει ενοχλήσεις.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.
Οι Λιβάι Γκαρσία, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Έλντερ Λόπες, Παουλίνιο Μότα, Ντάμιαν Σιμάνσκι και Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα εκγύμνασης.
Ο Μιχάλης Μπακάκης έκανε θεραπεία. Οι υπόλοιποι παίκτες -πλην διεθνών- προπονήθηκαν κανονικά. Μεταξύ αυτών και ο Ζίγκα Λάτσι.
Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 11.30.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement