26.9
10:27

Δεν δανείζει Μπακάκη

AEK1924.gr team
Advertisement

Η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να μην μπει σε συζητήσεις για τον δανεισμό του διεθνή Έλληνα μπακ, κάνοντας σαφές και στην Λεγανές -θέλει τον παίκτη και πιέζει- ότι θα συζητήσει μόνο μεταγραφή.

Μετά την πρώτη αρνητική και χαμηλή πρόταση της Λεγανές προς την ΑΕΚ για τον Μιχάλη Μπακάκη, οι Ισπανοί φαίνεται πως δεν τα έχουν παρατήσει θέλοντας πάση θυσία να αποκτήσουν τον διεθνή μπακ, με αποτέλεσμα να συνεχίσουν την πίεση τόσο στην ΑΕΚ, όσο και στον ίδιο για να καταφέρουν με αυτό τον τρόπο κάποιο deal.

Μάλιστα, μόνο τυχαία δεν ήταν η προσέγγιση του Μπακάκη προς την ΑΕΚ, να μεταφέρει πως θα ήθελε να αποχωρήσει αν δεν υπολογίζεται απ’ τον Μάσιμο Καρέρα, για να πάει στην Λεγανές, έστω και ως δανεικός, για να μην χάσει την φετινή χρονιά.

Κάτι τέτοιο φυσικά δεν υπάρχει, καθώς ο παίκτης υπολογίζεται κανονικά απ’ τον Καρέρα, αλλά μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις του Βασιλαντωνόπουλου τον έριξε στην δεύτερη θέση για το δεξί άκρο της άμυνας.

Η Ένωση είναι ξεκάθαρη στις ενδιαφερόμενες ομάδες (για την ώρα μόνο η Λεγανές), αλλά και στον Μπακάκη, ότι δεν θα μπει σε διαδικασία συζήτησης για δανεισμό, παρά μόνο για πώληση, κοστολογώντας μάλιστα τον ποδοσφαιριστή με 1-1,5 εκατ. ευρώ.

Advertisement