25.9
12:30

«Πιέζει» για Λεγανιές ο Μπακάκης

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Αίτημα προς την διοίκηση της ομάδας να προχωρήσει η μεταγραφή του στην Ισπανική ομάδα, φαίνεται πως έχει στείλει ο Έλληνας διεθνής αμυντικός. Μόνο αν ικανοποιηθεί οικονομικά η ΑΕΚ θα πει το «ναι».

Η υπόθεση του Μιχάλη Μπακάκη και το ενδιαφέρον, που είχε μετουσιωθεί σε πρόταση τις προηγούμενες ημέρες, από την Λεγανιές φαίνεται πως δεν έχει «κλείσει» οριστικά.

Μπορεί η πρόταση του Ισπανικού συλλόγου να μην είχε αφήσει ευχαριστημένη την ΑΕΚ και να απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες, όμως δεν έχει πάψει να απασχολεί.

Νέες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 29χρονος Έλληνας διεθνής έχει ζητήσει από τους ανθρώπους της Ένωσης να προχωρήσουν την μεταγραφή του στην Λεγανιές, καθώς θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό.

Οι Κιτρινόμαυροι ήταν ξεκάθαροι και μόνο αν η πρόταση ικανοποιεί τις επιθυμίες τους, θα γίνει αποδεκτή. Μιλάμε για ένα ποσό κοντά στο 1.500.000€, υπολογίζοντας πως το συμβόλαιο του Μπακάκη λήγει το 2023 και είναι βασικός στην Εθνική Ελλάδος.

Με την… φόρμουλα του Βέρντε

Η «πίεση» που φαίνεται να ασκεί ο Μιχάλης Μπακάκης προς την πλευρά της ΑΕΚ, αναμένεται να οδηγήσει τους ανθρώπους της Λεγανιές σε νέα βελτιωμένη πρόταση.

Στο τραπέζι υπάρχει το ενδεχόμενο να ζητηθεί ο δανεισμός του – με την καταβολή ενοικίου – και η τοποθέτηση υποχρεωτικής οψιόν αγοράς, για το επόμενο καλοκαίρι.

Μία πρόταση παρόμοια με εκείνη της Σπέτσια για τον Ντάνι Βέρντε, του οποίου η μεταγραφή αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να «σφραγίσει» και τυπικά.

Advertisement