24.9
19:20

Τα έριξε στη διαιτησία ο Παπαθεοδώρου

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο τεχνικός της Ένωσης μίλησε για τους διαιτητές του αγώνα με τον Παναθηναϊκό ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. «Δεν είναι επαγγελματίες, μπορεί να έχουν άλλες ασχολίες, ίσως βιάζονταν να φύγουν» είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής της ΑΕΚ.

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας του, όχι όμως και από τη διαιτησία της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στον μικρό τελικό του WATT+Volt Super Cup ήταν ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, που φρόντισε να κρίνει με ιδιαίτερο τρόπο τις αποφάσεις στις τελευταίες φάσεις του αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της ΑΕΚ:

«Εμείς πρέπει να ελέγχουμε τα συναισθήματά μας. Λάθη κάνουν όλοι. Από εκεί και πέρα, είναι κάτι που δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Είναι πέρα από τις δυνατότητές μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να ακολουθούμε το πλάνο μας. Για τη σημερινή διαιτησία, κάνουν κι αυτοί προετοιμασία. Ίσως είχαν κάποιο ραντεβού και βιάζονταν να φύγουν. Από τη στιγμή που η διαιτησία δεν είναι επαγγελματική, λογικό είναι. Μπορεί να έχουν κάποιες άλλες ασχολίες, σου λέει αν μπει τρίποντο και πάει παράταση το ματς, δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Οπότε, δεν μπορώ να κρίνω».

Advertisement