24.9
10:37

Μικρός τελικός σαν… μεγάλος

AEK1924.gr team
Advertisement

Η Βασίλισσα αντιμετωπίζει σήμερα (24/09, 16:30, ΑΕΚ1924, ΕΡΤsports) τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο του μικρού τελικού του Super Cup. Αίγλη μεγάλου τελικού και… κρας-τεστ εν όψει Final-8.

Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ από τον Προμηθέα στα ημιτελικά του νεοσύστατου θεσμού του Super Cup, φέρνει την ομάδα αντιμέτωπη με τον Παναθηναϊκό.

Ένας μικρός τελικός που έχει την αίγλη… μεγάλου, θα λάβει μέρος στο κλειστό του Περιστερίου «Α. Παπανδρέου», με την Βασίλισσα να το αντιμετωπίζει ως κρας-τεστ.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναμένεται να δοκιμάσει πρόσωπα και συνδυασμούς εν όψει των σημαντικών αγώνων στο Basketball Champions League και δεδομένα θέλει να δει μία πολύ καλύτερη εικόνα από την ομάδα του.

Άπαντες στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο γνωρίζουν πως χρίζει βελτίωσης η εικόνα της ομάδας που παρουσίασε κόντρα στον Προμηθέα και θέλουν να το πετύχουν αρχής γενομένης από σήμερα, με τον Παναθηναϊκό.

Δεν αποκλείεται να λάβει χρόνο συμμετοχής ο Μάρκους Σλότερ, παίκτης που δεν αγωνίστηκε χθες καθώς επανέρχεται σταδιακά από τον τραυματισμό του.

Όλοι οι άλλοι παίκτες βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού της ΑΕΚ.

Advertisement