21.9
17:31

ΕΚΤΑΚΤΟ: Παραιτήθηκε από την ΑΕΚ ο Μπακοδήμος!

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο Έλληνας τεχνικός της ΑΕΚ έθεσε την παραίτησή του στην διοίκηση της Ερασιτεχνικής, η οποία και έγινε αποδεκτή. Σε αναζήτηση προπονητή η ομάδα.

Παρελθόν μετά από δυο μήνες αποτελεί ο Γιώργος Μπακοδήμος από τον πάγκο της ΑΕΚ της Καρδιάς, με τον τεχνικό της ομάδας να έχει παραιτηθεί από την περασμένη Παρασκευή (18/09).

Ο Έλληνας προπονητής είχε αναλάβει την αντρική ομάδα βόλεϊ της ομάδας, διαδραματίζοντας καθοριστικό ρόλο στον αγωνιστικό σχεδιασμό εν όψει της νέας σεζόν που θα βρει την Ένωση στην Pre League.

Η συνεργασία των δυο πλευρών ολοκληρώνεται και στο επίπεδο των Ακαδημιών – μετά από χρόνια συνεργασίας – με την παραίτηση του Μπακοδήμου να γίνεται δεκτή από τους διοικούντες της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Οι λόγοι της παραίτησης δεν έχουν γίνει γνωστοί, ωστόσο προκαλούν ερωτηματικά καθώς η ομάδα βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας για την νέα αγωνιστική σεζόν, με τις προπονήσεις να συνεχίζονται κανονικά.

Η επόμενη μέρα

Το ρόστερ της ΑΕΚ της Καρδιάς είναι ολοκληρωμένο, με μοναδικό ερωτηματικό η ενίσχυση στο κέντρο. Οι εξελίξεις όμως αφήνουν ορφανό τον πάγκο της ομάδας εν μέσω προετοιμασίας.

Οι διοίκηση της Ερασιτεχνικής και ο έφορος του τμήματος, Μάνος Μακρής, αναμένεται να τρέξουν τις εξελίξεις ώστε να καλυφθεί το κενό που αφήνει πίσω του ο Γιώργος Μπακοδήμος.

Οι πληροφορίες του ΑΕΚ1924 αναφέρουν πως θα αναζητηθεί μία λύση από την εγχώρια αγορά και μάλιστα θα πρόκειται για γνώστη της κιτρινόμαυρης πραγματικότητας, όπως συνέβη στις γυναίκες με την επιλογή του Κώστα Αρσενιάδη.

Advertisement