21.9
22:12

Δημητρούλιας: «Καθαρίσαμε πολύ νωρίς το παιχνίδι»

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Ο τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για την νικηφόρα πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό/ΙΕΚ Ξυνή.

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του αλλά και για το γεγονός πως όλοι αγωνίστηκαν και πρόσφεραν στην εξέλιξη του ματς, εμφανίστηκε ο Δημητρούλιας.

Ο προπονητής της Ένωσης χαρακτήρισε τον Ουγκάλντε «ηγέτη», ενώ τόνισε πως όσο ο Παπασταματής έχει όρεξη, τόσο η ΑΕΚ θα προοδεύει στο χάντμπολ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημητρούλια:

«Νιώθω πολύ καλά στην ομάδα. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν πρεμιέρα δεν είχαμε εικόνα από τον αντίπαλο γιατί έκανε κλειστή προετοιμασία. Προετοιμαστήκαμε καλά και εμφανιστήκαμε πολύ δυνατοί. Χαίρομαι που έπαιξαν όλα τα παιδιά. Μας δίνει χρόνο να βελτιώσουμε πολλά πράγματα. Έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε.

Ο κύριος Παπασταμάτης είναι οπαδός και φίλος αυτής της ομάδας. Όσο αυτός ο άνθρωπος έχει όρεξη, η ομάδα θα πηγαίνει μπροστά.

Καθαρίσαμε πολύ νωρίς το παιχνίδι. Αυτό που ξεκαθάρισε είναι ότι στην πρώτη περίοδο παίξαμε άμυνα. Η άμυνα μας έδωσε και εύκολα γκολ. Το πιο καθοριστικό στοιχείο ήταν η ενέργεια και η άμυνά μας. Ενώ έχουμε επιθετικό ταλέντο, θα πατάμε πάνω στην άμυνά μας για να παίρνουμε νίκες». 

Για τον Κριστιάν Ουγκάλντε: «Το εξαιρετικό με τον Κριστιάν είναι ότι ενώ έχει μία μεγάλη καριέρα είναι σεμνός. Είναι δάσκαλος και ηγέτης για όλους τους παίκτες. Με τέτοιες κινήσεις έχουμε θέση στο ευρωπαϊκό στερέωμα».

Τζηράς: «Παίξαμε φανταστικά – Μπορούμε και το ευρωπαϊκό»

Ο παίκτης της ΑΕΚ μίλησε αμέσως μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού/ΙΕΚ Ξυνή για το αποτέλεσμα, το παιχνίδι της ομάδας αλλά και τους στόχους της σεζόν.

Άκρως ικανοποιημένος ο Τζηράς με τα όσα πέτυχε η Ένωση κόντρα στον Ολυμπιακό/ΙΕΚ Ξυνή, στις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ.

Advertisement