17.9
09:27

Φορτσάρει στα μεταγραφικά

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Τις τελευταίες ημέρες η Ένωση φόρτσαρε για το μεταγραφικό της σχεδιασμό και μετά τον Λιβάι Γκαρσία, ο Γιεβγέν Σακχόφ θα είναι η επόμενη μεταγραφή των Κιτρινόμαυρων.

Εβδομάδα… μεταγραφικών εξελίξεων εξελίχθηκε η τωρινή, με την ΑΕΚ να ανακοινώνει χθες τον Λιβάι Γκαρσία, ενώ ήρθε σε προφορική συμφωνία και με τον Γιεβγέν Σακχόφ.

Η Ένωση έτρεξε την υπόθεση του Ουκρανού χαφ και αποφάσισε να καταθέσει την πρόταση της, για να φέρει τον παίκτη πίσω στην Ελλάδα για λογαριασμό της, δεδομένου βέβαια ότι θα μείνει ελεύθερος απ’ την Λέτσε.

Ο Σακχόφ είχε επικοινωνία χθες με την ιταλική ομάδα, θέλοντας να συζητήσει για την λύση της συνεργασίας τους, καθώς και η Λέτσε δεν θα έλεγε όπως φαίνεται όχι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο καθώς, μιλάμε για έναν παίκτη που αμείβεται με 750 χιλ. ευρώ το χρόνο και μετά τον υποβιβασμό στη Serie B επιθυμούν να χαμηλώσουν το μπάτζετ, λόγω έλλειψης οικονομικής ρευστότητας.

Κάτι τέτοιο σημαίνει, ότι η ΑΕΚ περιμένει πως και πως το “οκ” του Σακχόφ, ότι ξεμπέρδεψε με την Λέτσε, ώστε να βρουν πτήση -άμεσα, ακόμα και σήμερα- και να του του στείλουν τα εισιτήρια για να έρθει στην Αθήνα και να υπογράψει το συμβόλαιο του, με τους Κιτρινόμαυρους.

Η Ένωση φόρτσαρε για τα καλά την συγκεκριμένη εβδομάδα, ενώ συνεχίζει να τρέχει τον μεταγραφικό σχεδιασμό, αναζητώντας ακόμα έναν στόπερ στην μεταγραφική αγορά, μετά από όπως όλα δείχνουν το ναυάγιο με τον Όγκνιεν Βράνιες, αφού δεν μένει ελεύθερος με την Άντερλεχτ, στρέφοντας σε άλλες περιπτώσεις αμυντικών.

Απ’ εκεί και έπειτα ο Ίλια Ίβιτς σκανάρει την αγορά και γι’ άλλες θέσεις που μπορεί να ήθελε ενίσχυση η ομάδα, όπως για παράδειγμα η θέση του δεξιού μπακ, χωρίς ωστόσο να θεωρείται κάτι σίγουρο, για το αν θα κινηθούν ή όχι για την απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή. Με λίγα λόγια η Ένωση, τσεκάρει την αγορά και αν βρει κάποια περίπτωση που αξίζει, πιθανόν να ψαχτεί για να την προχωρήσει, διαφορετικά θα μείνει ως έχει.

Advertisement