16.9
23:00

Συμφώνησε με Σάκχοφ η ΑΕΚ!

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Η Ένωση τα βρήκε σε όλα και πήρε την θετική απάντηση του Ουκρανού χαφ, ο οποίος τρέχει την αποδέσμευση του απ’ την Λέτσε.

Νωρίτερα διαβάσατε στο AEK1924.gr, διαβάσατε για την πρόταση της ΑΕΚ που κατέθεσε στον Γεβγέν Σακχόφ για να τον φέρει στην Αθήνα και να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα, εφόσον μείνει ελεύθερος απ’ την Λέτσε.

Ο Ουκρανός χαφ δεν απάντησε αμέσως στην πρόταση της Ένωσης, θέλοντας να την εξετάσει και μετέπειτα να απαντήσει, κάτι που το έκανε πριν λίγη ώρα, σε νέα επικοινωνία που είχε με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, γνωστοποιώντας τους ότι την αποδέχεται.

Η συμφωνία των δυο πλευρών μιλάει για συμβόλαιο 2+1 χρόνια, με τον παίκτη να λαμβάνει συνολικά με το συμπλήρωμα της τριετίας το ποσό των 1,2 εκατ. ευρώ.

Μετά απ’ την συγκεκριμένη εξέλιξη ο Σακχόφ πρέπει να λύσει το συμβόλαιο του με την Λέτσε για να ενεργοποιηθεί η συμφωνία του με την ΑΕΚ, μάλιστα γι’ αυτό τον λόγο βρίσκεται στα γραφεία της ιταλικής ομάδας, συζητώντας τον τρόπο που θα του δώσουν την ελευθέρας του, για να συνεχίσει την καριέρα του στον Δικέφαλο.

Μάλιστα, αν το καταφέρει και σήμερα αυτό, η Ένωση είναι διατεθειμένη να ψάξει και να βρει εισιτήρια, ώστε να τον φέρει και αύριο κιόλας στην Αθήνα, ώστε να τελειώσει γρήγορα την μεταγραφή του.

Advertisement