16.9
19:55

Κοντά στην ΑΕΚ ο Σακχόφ!

Κώστας Κοσικίδης
sakhov
Advertisement

Ο Ουκρανός χαφ μένει ελεύθερος μέσα στις επόμενες μέρες απ’ την Λέτσε και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, με την οποία φαίνεται πως έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία για δύο χρονια. Την Παρασκευή (18/09) πιθανόν στην Αθήνα.

Απ’ το μεσημέρι είχατε διαβάσει στο AEK1924.gr, ότι η Ένωση είχε ψηλά στην λίστα της τον Γεβγέν Σακχόφ, διερευνώντας την περίπτωση του, για να εξετάσει την πιθανότητα για να προχωρήσει στην αγορά του.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ φαίνεται, πως καλύφτηκαν και αποφάσισαν να προχωρήσουν στην απόκτηση του Ουκρανού χαφ, καταθέτοντας την πρόταση τους, έπειτα από επαφή που είχαν με την πλευρά του παίκτη.

Ο Ουκρανός χαφ διαβεβαίωσε τους ανθρώπους της ΑΕΚ, ότι θα μείνει ελεύθερος μέσα στις επόμενες μέρες, πιθανότατα και αύριο (17/09), καθώς και η Λέτσε επιθυμεί την λύση της συνεργασίας, μαζί του, για να απαλλαγεί το συμβόλαιο του, που της κοστίζει 750 χιλ. ευρώ.

Οι δυο πλευρές, φαίνεται πως έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας, χωρίς ωστόσο να υπάρχει τελική συμφωνία ανάμεσα τους, με την ΑΕΚ να έχει καταθέσει την πρόταση της, για διετές συμβόλαιο συνεργασίας, με αποδοχές που θα φτάνουν μαζί με τα μπόνους τις 500.000 ευρώ ετησίως.

Ο 30χρονος Ουκρανός, αν όλα τελειώσουν αύριο (19/09) όσον αφορά την Λέτσε και απαντήσει θετικά στην πρόταση της ΑΕΚ, τότε θα έρθει την Παρασκευή στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και μετέπειτα να υπογράψει το συμβόλαιο του με τους Κιτρινόμαυρους.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Σακχόφ θα βρει τον Ντμιτρό Τσιγρκίνσκι στην ΑΕΚ, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες την περίοδο που αγωνιζόντουσαν και οι δυο στην Ντνιπρό.

Advertisement