02.9
15:55

Οι προτάσεις της ΑΕΚ για ασφαλή διεξαγωγή του F-8

AEK1924.gr team
Οι προτάσεις της ΑΕΚ για ασφαλή διεξαγωγή του F-8

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε ο Μάκης Αγγελόπουλος για τις προτάσεις της ΚΑΕ ΑΕΚ για τα μέτρα λόγω του κορωνοϊού.

Η ΑΕΚ αναλαμβάνει την διεξαγωγή μιας διοργάνωσης, η οποία είναι αρκετά τολμηρή, δεδομένης της περίπλοκης περιόδου του κορωνοϊού.

Το μοναδικό ενδεχόμενο που δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη, είναι η παρουσία κόσμου στο ΟΑΚΑ, σενάριο που εξετάζεται συνεχώς και μέρα με την μέρα.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος και οι συνεργάτες του έχουν καταθέσει 100+ σελίδες μέτρων που εάν εφαρμοστούν, εγγυάται η ασφαλής διεξαγωγή του Final-8.

Συγκεκριμένα, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν ονομαστικά εισιτήρια, με την υπόδειξη αστυνομικής ταυτότητας και για τις 5 μέρες της διοργάνωσης, ενώ υπάρχει σχέδιο για τα κενά ανάμεσα στις θέσεις.

Παράλληλα, οι ομάδες θα διαμένουν στο Hilton, ενώ όσοι φίλαθλοι επιλέξουν να έρθουν από άλλη χώρα για να παρακολουθήσουν την διοργάνωση, θα πρέπει να έχουν προσκομίσει ένα αρνητικό τεστ του κορωνοϊού, που να έχει πραγματοποιηθεί τουλάχιστον 72 ώρες πριν το ταξίδι με προορισμό την Αθήνα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement