12.7
10:59

Αποχαιρέτησε η Αντωνιάδη

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Ένα παιδί της ΑΕΚ αποτελεί πλέον παρελθόν από την κιτρινόμαυρη οικογένεια, αφήνοντας πίσω μία πόρτα 7 ετών, την οποία όμως δεν θέλησε να κλείσει.

Ο αγωνιστικός σχεδιασμό της Ένωσης εν όψει Volleyleague συνεχίζεται, με τον Κώστα Αρσενιάδη να βρίσκεται μία… υπογραφή μακριά από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Η Βάσια Αντωνιάδη αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ, καθώς αναμένεται να ενταχθεί στην ομάδα του Θρίαμβου Χαϊδαρίου. Μία αθλήτρια που «μεγάλωσε» στα κιτρινόμαυρα.

Συμπλήρωσε 7 χρόνια στις Ακαδημίες της ομάδας αλλά και στην πρώτη ομάδα, μένοντας πιστή στα χρόνια που η ΑΕΚ πάλευε για την άνοδο στην Α1, ωστόσο πλέον οι δρόμοι τους χωρίζουν, όχι όμως οριστικά.

Αναλυτικά το συγκινητικό μήνυμα της Αντωνιάδη:

Μετά από πολλές προσπάθειες να χωρέσουν τα συναισθήματα μου σε λόγια ήρθε η ώρα για το μεγάλο ευχαριστώ…

Εδώ και εφτά χρόνια έχει γίνει το σπίτι μου,εφτά χρόνια καθοριστικά για την πορεία μου ως άνθρωπο και ως αθλήτρια,εδώ ξεκίνησαν όλα,ήρθε όμως η στιγμή να αποχαιρετίσω την ομάδα της καρδιάς μου,τιμή μου που ήμουν μέλος των ακαδημιών αλλά και ταυτόχρονα του γυναικείου τμήματος αυτής της ιστορικής ομάδας.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους ανθρώπους που πέρασαν αυτά τα χρόνια δίπλα μου,με πίστεψαν και με βοήθησαν,την διοίκηση,τον κόσμο,τους γονείς,όλους τους προπονητές που συνεργάστηκα και μου έδωσαν σημαντικές ευκαιρίες,όλους τους βοηθούς,γυμναστές,όλους τους εφόρους και κυρίως όλες τις συμπαίκτριες μου αυτά τα χρόνια,που γίναμε οικογένεια. Γνώρισα σημαντικούς ανθρώπους,έζησα μοναδικές στιγμές,έμαθα πολλά,φεύγω γεμάτη εμπειρίες…

Ευγνώμων για πάντα

Σε ευχαριστώ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ

Εύχομαι τα καλύτερα γιατί τα αξίζει!

Εις το επανιδείν λοιπόν…

Advertisement