05.7
10:23

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Με Αρσενιάδη στο πάγκο η ΑΕΚ!

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΑΕΚ1924, οι δυο πλευρές έχουν έρθει σε απόλυτη συμφωνία για να πορευτούν μαζί στη Volleyleague.

Ο Κώστας Αρσενιάδης είναι τελικά ο εκλεκτός των ανθρώπων της ΑΕΚ που θα αναλάβει το τιμόνι της ομάδας στην επιστροφή της στη Α1 Εθνική κατηγορία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΑΕΚ1924, ο Έλληνας τεχνικός έχει έρθει σε συμφωνία με την Ένωση και το μόνο που απομένει είναι το τυπικό των υπογραφών.

Μέσα από μία μακρά διαδικασία επαφών με προπονητές, ο πρώην αθλητής και προπονητής της ΑΕΚ επανέρχεται στην κιτρινόμαυρη καθημερινότητα στον πάγκο των Κοριτσιών.

Ο Αρσενιάδης μάλιστα έχει ήδη καταθέσει λίστα με παίκτριες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα στην επιστροφή της στη Volleyleague.

Κατά το παρελθόν έχει κοουτσάρει επίσης ομάδες όπως ο Αίολος Ταύρου, το Παγκράτι, την ΑΕΚ, τον Ηρακλή, την Κηφισιά και την εθνική ανδρών.

Έτσι, έχοντας δώσει τα… χέρια με την ΑΕΚ, αυτό που απομένει είναι η υπογραφή των συμβολαίων – πιθανότατα ενός έτους – ώστε να προχωρήσει και ο αγωνιστικός σχεδιασμός.

Advertisement