07.7
18:28

Καρέρα: «Τέλος» στα σενάρια για Σπαρτάκ Μόσχας

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ξεκαθάρισε ο Ιταλός τεχνικός πως δεν πρόκειται να αφήσει την ΑΕΚ για κάποια άλλη ομάδα, διαψεύδοντας τα σενάρια από Ρωσία.

Προ λίγων ωρών το δημοσίευμα από τη Ρωσία για πιθανή φυγή του Καρέρα με προορισμό την Σπαρτάκ Μόσχας δεν φαίνεται πως… ενόχλησε την ΑΕΚ.

Ο Ιταλός τεχνικός ήταν ξεκάθαρος όταν ενημερώθηκε για τα όσα γράφτηκαν στο «sport24.ru», δηλώνοντας απόλυτα αφοσιωμένος στο έργο του με την Ένωση.

Μάλιστα, τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να δημοσιευθούν δηλώσεις από την κάμερα της NOVA, όπου απαντά με γέλιο και κατηγορηματικά αρνητικό τρόπο στο ενδεχόμενο φυγής του από την ΑΕΚ.

Άλλωστε η πλευρά του Μάσιμο Καρέρα έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Ένωση, με το τυπικό των ανακοινώσεων να σφραγίζει την παραμονή του Ιταλού στο τιμόνι της ομάδας, μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Στις δηλώσεις του ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Οι μάνατζερ μου είχαν συνάντηση με την διοίκηση της ΑΕΚ και φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι η πρόθεσή μας είναι να σεβαστούμε και να συνεχίσουμε το υπάρχον συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Εγώ αυτή τη στιγμή το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι τα επόμενα παιχνίδια. Να τα πάμε καλά στα παιχνίδια που απομένουν και να φτάσουμε πιο ψηλά την ΑΕΚ. Αυτό είναι για μένα το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή. Να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

Το βίντεο την παραμονής του Καρέρα:

Advertisement