07.7
17:48

«Ο Καρέρα αφήνει την ΑΕΚ για την Σπαρτάκ Μόσχας»

AEK1924.gr team
Advertisement

Φωτιά ανάβουν δημοσιεύματα από τη Ρωσία, όπου παρουσιάζουν τον Ιταλό τεχνικό της Ένωσης έτοιμο να τα… βροντήξει και να επιστρέψει στην Σπαρτάκ, αν λάβει άμεσα προσφορά από τους ρώσους.

Συγκεκριμένα το «sports24.ru» με αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρει πως ο Μάσιμο Καρέρα είναι έτοιμο να αφήσει την ΑΕΚ για την επιστροφή του στη Σπαρτάκ Μόσχας.

«Είναι έτοιμος να επιστρέψει στον σύλλογο που εργάστηκε από το 2016 έως το 2018», αναφέρει το δημοσίευμα τονίζοντας τις άριστες σχέσεις που διατηρεί με τον ιδιοκτήτη της Σπαρτάκ, Λέονιντ Φέντουν.

Στη συνέχεια αναφέρει πως: «είναι έτοιμος να συμφωνήσει την διακοπή της συνεργασίας του με την ΑΕΚ» καθώς αναμένει μία πολύ δυνατή προσφορά από τους ερυθρόλευκους της Ρωσίας που θα τον οδηγήσει στην έξοδο από την Ένωση.

Το εν λόγω δημοσίευμα έρχεται για να… ταράξει τα νερά, καθώς είναι γνωστή η συμφωνία του με την Καρέρα ΑΕΚ για επέκταση της συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2021, η οποία και ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα.

Μένει να δούμε αν θα υπάρξει κάποια επίσημη παρέμβαση από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ή διάψευση από την πλευρά του Ιταλού τεχνικού.

Το δημοσίευμα του sport24.ru:

Advertisement