02.7
19:07

Άρχισαν τα όργανα: Αρνητικός ο Ολυμπιακός για Ριζούπολη

AEK1924.gr team
Advertisement

ΑΕΚτζήδικη… περιοχή χαρακτηρίζει την Ριζούπολη ο Ολυμπιακός και είναι αρνητικός να διεξαχθεί εκεί ο τελικός, παρότι το ματς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών (!). Προτείνει Νέα Σμύρνη.

Νωρίτερα διαβάσατε στο AEK1924.gr, ότι η ΕΠΟ οδεύει προς την λύση της Ριζούπολης, ως έδρα για τον φετινό τελικό Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Δεν πρόλαβε να συμπληρωθούν δυο ώρες και η αντίδραση του Ολυμπιακού, ήταν άμεση και αρνητική στο ενδεχόμενο να γίνει στη Ριζούπολη ο τελικός, καθώς όπως τονίζουν κύκλοι της Ερυθρόλευκης διοίκησης, η περιοχή είναι… ΑΕΚτζήδικη, παρά το ότι ο τελικός θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Η συγκεκριμένη αντίδραση, ούτε λίγο, ούτε πολύ ήταν αναμενόμενη απ’ τον Ολυμπιακό, που πιθανόν να υπάρξει και συνέχεια σε όποια απόφαση παρθεί απ’ την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και δεν συνάδει με τα δικά τους “θέλω”.

Παρόλα αυτά, οι Ερυθρόλευκοι φαίνεται πως προτείνουν το γήπεδο του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, ή του Ατρόμητου στο Περιστέρι, μένοντας ξεκάθαροι στην αρνητική τους απόφαση για Ριζούπολη.

Advertisement