27.6
21:44

Τσιντώτας: Βασικός με Ολυμπιακό

AEK1924.gr team
Τσιντώτας: Βασικός με Ολυμπιακό

Ο Έλληνας τερματοφύλακας της ΑΕΚ προετοιμάζεται να καθίσει κάτω από τα κιτρινόμαυρα γκολπόστ αύριο (28/06) , έχοντας τον Βασίλη Μπάρκα εκτός αποστολής.

Δεν τελείωσαν τα προβλήματα της Ένωσης εν όψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς το νέο θύμα είναι ο Μπάρκας.

Ο διεθνής πορτιέρο της ομάδας έχει χτυπήσει στο πόδι και για αυτό το λόγο απουσίασε από τη σημερινή προπόνηση και την αποστολή της ΑΕΚ.

Έτσι, ο Τσιντώτας έχει πάρει το χρίσμα του βασικού από τον Μάσιμο Καρέρα και θα είναι εκείνος που θα κληθεί να υπερασπιστεί τα κιτρινόμαυρα γκολποστ στον αγώνα κόντρα στους ερυθρόλευκους.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Φέτος μετρά με την φανέλα της Ένωσης 12 εμφανίσεις (7 στο πρωτάθλημα και 5 στο κύπελλο), έχοντας δεχθεί 10 τέρματα και κρατώντας 5 φορές ανέπαφη την εστία του.

Ο Ιταλός τεχνικός έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στα προσόντα του 26χρονου τερματοφύλακα, όμως δεν παύει να… τα βάζει με την τύχη του.

Η ΑΕΚ δεν θα έχει 7 βασικούς παίκτες της αύριο στο ΟΑΚΑ, κόντρα στον Ολυμπιακό, όμως ο στόχος της νίκης δεν αλλάζει σε καμία περίπτωση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement