18.6
19:30

«Ζεστό» το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Καλανταρίδου και Φωτεινού

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΕΚ1924, η Ένωση δεν έχει σταματήσει να βρίσκεται σε επαφή με την πρώην αθλήτρια του Ολυμπιακού, ενώ πολύ κοντά σε συμφωνία βρίσκεται και με την Άννα Φωτεινού.

Μετά την συμφωνία της ΑΕΚ με την Ευαγγελία Τουλγαρίδου – την οποία αποκάλυψε το ΑΕΚ1924 – οι άνθρωποι της ομάδας «τρέχουν» κι άλλες υποθέσεις.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η Άννα Φωτεινού, η οποία έλυσε το συμβόλαιό της με τον Πορφύρα και σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΕΚ1924, βρίσκεται πολύ κοντά με την Ένωση.

Πρόκειται για την 34χρονη πολύπειρη αθλήτρια, που αγωνίζεται στο κέντρο του γηπέδου και προορίζεται για τριάδα… φωτιά με την Αγγελική Καββαδία, με την οποία η ΑΕΚ ανανέωσε τη συνεργασία της και την Βασιλική Διάλλα.

Από την άλλη, η Ένωση βρίσκεται πάντα δυνατά στο παιχνίδι της διεκδίκησης της  Αλεξίας Καλανταρίδου. Η πρώην ακραία του Ολυμπιακού, συνεχίζει να απασχολεί την Ένωση, το όνομα της οποία αποκάλυψε το ΑΕΚ1924.

Μπορεί ακόμα η ομάδα να μην έχει βρει την άκρη με τον γρίφο του προπονητή, ωστόσο ο μεταγραφικός σχεδιασμός συνεχίζεται καθώς πρέπει να φανεί έτοιμη για την πρόκληση της Α1.

Advertisement