07.6
10:23

«Σβήνει» χρέη η Ερασιτεχνική για την ΑΕΚ της Καρδιάς

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Με… σκληρές μάχες συνεχίζεται η προσπάθεια των ανθρώπων της Ένωσης ώστε το ανδρικό τμήμα να επιστρέψει στις επάλξεις με πλάνο και απαλλαγμένο από «βαρίδια» του παρελθόντος.

Από τον περασμένο Δεκέμβρη έχει ξεκινήσει μια σειρά διαδικασιών για την επαναλειτουργία της ΑΕΚ της Καρδιάς, κάτι το οποίο αποκάλυψε το ΑΕΚ1924.

Τόσο σε γραφειοκρατικό, όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο η ΑΕΚ «τρέχει»  ζητήματα ώστε να καταφέρει η ομάδα να δηλώσει συμμετοχή στο επόμενο πρωτάθλημα PreLeague ή Α2.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΕΚ1924, με ενέργειες του κ. Αλεξίου και της διοίκησης, η Ερασιτεχνική προχώρησε σε μία «βαριά» αποπληρωμή δόσης (περί τις 4.000€) σε χρωστούμενα του παρελθόντος.

Ανά τα χρόνια, η σημερινή διοίκηση πληρώνει τα χρέη που υπάρχουν στο ΤΑΠ – ασχέτως με τη συμμετοχή της ομάδας ή όχι – τα οποία υπάρχουν ακόμα και από το 2000. Πλέον το ποσό αυτό έχει πέσει περίπου στις 200.000€.

Ένα πλάνο «εκκαθάρισης» του ΤΑΠ της ΑΕΚ, με στόχο από την επόμενη σεζόν να μπορεί να σταθεί στα πόδια του και να είναι οικονομικά βιώσιμο τμήμα, σε όποια κατηγορία κι αν βρεθεί.

Advertisement